| Melissa_4345 a întrebat:

Ati facut sex? cum e? ce simtitisad?

vreau si eu sa facsadcrying( si cum se face? plss

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Nu vreau sa te fac sa te simti prost dar cred ca la varsta ta (am citit si alte intrebari pe care le-ai adresat si am observat ca esti in clasa a8a), ar trebui sa ai alte interese. Inca esti o copila si trebuie sa iti traiesti copilarie ca sa nu regreti apoi.
Pentru a-ti incepe viata sexuala trebuie sa atingi un anumit grad de maturizare fizica si psihica si in primul rand sa ai o relatie stabila cu un baiat, bazata pe dragoste, intelegere si incredere.

18 răspunsuri:
| unione a răspuns:

Intreaba-ti profesoara de geografie

| Georgiana2905 a răspuns:

Cu cate dorinta ne comunici tu ca vrei sa faci sex, ba chiar ne rogi sa te ajutam cu sfaturi. Fi atenta draga deeafrumusik : fa sex cat vrei si cat ai nevoie dar faptul ca arati atata interes pentru asta mi se pare de-a dreptul o tampenie. De ce nu ai intrebat de exemplu ceva mai informativ? Nu lasa scoala pe ultimul loc pentru ca in viata ea va fi mereu undeva sus asezata, pentru ca cu ajutorul ei si cu cunostiintele acumulate poti ajunge ceva. Uite asa, acumuland cate putin zilnic vei primi funda

| Sapphire a răspuns:

Dumnezeuuuuleeee, e strigator la cer, ma jur!
Dear little girl, macar ai te-ai documentat cat de putin despre sex? Ce riscuri sunt, ce avantaje ce dezavantaje, cand trebuie sa iti incepi viata sexuala, cum si cu cine? Trebuie sa stii absolut tot despre sex, cu ce sa mananca, inainte de a face asta. SI NU ESTE O JOACA CA SI CEA CU PAPUSILE! Esti atat de micuta, nici macar nu te-ai dezvoltat fizic ca sa faci sex, dar-mite psihic!
Dar tu nu ai mama? Stii ca lucrurile astea trebuie sa le vb cu mama ta, nu? happy

| TVD13 a răspuns:

Ma eu nu stiu cum se face ca si eu sunt la fel de mica ca tine...da cred ca daca esti mica nu inseamna ca oamenii te pot judeca sincera sa fiu si eu caut rasp la intrebarile astea pentru ca sunt mica si chiar vreau sa aflu da asta nu inseamna ca vreau sa fac de acumlaughingbig grin

| Sevenup a răspuns:

Cumpara'ti o viata.

| Heng a răspuns:

Auzi ma la ea.Mai bine spune-ne cati ani ai si iti voi da un raspuns.Joaca-te de'a sexul si inveti cum se face.laughing

| dollydee a răspuns:

Rabdare...multa rabdare. Mai gandeste-te inainte sa iti irosesti viata. Invata, simte si iar invata!

| ZaMbArIcI_4577 a răspuns:

Io iti zic sa o faci. 1)pentru.ca e f. tare.
2)pentru.ca viataa-i scurta si trebuie sa te bucuri de ea.
3)Daca` e s`o faci te sfatuiesc sa nu le zici parintzilor ca vor crizabig grin

| IoanaCretu a răspuns:

Dureros... dar asta nu prea mai conteaza cand esti cu persoana iubita tongue

| TVD a răspuns:

Tu ai tricou cu Hannah Montana si vrei sa faci sex?

| Sara_9740 a răspuns:

Stii si eu sunt tot clasa a 8 a dar nu cred ca e normal sa fac asta de acum.Sa nu asculti sfaturile lui "ZaMbArIcI" auzi cica viata e scurta rolling eyes draga mea viata e scurta dar toate la timpul lor ca sa nu regreti mai tarziu.Toate la timpul lor! Acum ar trebui sa te preocupe scoala mai ales ca dai examen la sfarsit de an sau daca ai un prieten e ok dar in niciun caz sa te culci cu el rolling eyes mai bine da-tsi o palma sa te trezesti la realitate!

| IoanaAndrei a răspuns:

Sunt oficial cele mai bune pe care le-am gustat vreodata! Au tot ce le trebuie si se prepara cat ai clipi. Ai vrea sa te rasfeti iar si iar si iar. Partea frumoasa este ca, daca le adaugi si cateva ciuperci si, mai ales, un delicios sos alb de smantana, vor deveni imediat si activitatea ta preferata. Daca inca nu te-am convins, prepara chiar tu sex. Vei vedea ce inseamna o chestie cu adevarat buna.

Special pentru gurmanzi: sex
Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:
- 400 gr faina
- 2 oua
- 3 linguri ulei
- 100 gr cascaval ras
- o ceapa
- 250 gr carne tocata
- o jumatate de conserva de ciuperci
- doua linguri de smantana
- usturoi granulat
- sare, piper

Pastreaza o lingura de faina, restul pune-o intr-un bol. Adauga oua, sare si apa, cat trebuie pentru o coca moale. Intinde o foaie foarte subtire. Intr-o cratita separata, prepara umplutura. Ceapa si ciupercile trebuie tocate foarte marunt si calite putin in ulei. Adauga carnea, lasa cratita pe foc pana se rumeneste carnea putin si potriveste umplutura de sare si piper. Imparte foaia de coca in patrate, asa incat sa formezi mici portofele. Pune putina umplutura in fiecare mic patrat si impacheteaza in coca, avand grija sa il "sigilezi" pe margini. Dupa ce ai terminat coca si umplutura, fierbe-l in apa cu sare. Cand sunt gata, scurge-le de apa.

| xoxo131 a răspuns:

Tu esti normala la cap?
te'ai facut de tot cacatul cu intrebarea asta. serios
din ce am vazut in raspunsurile de mai jos cica esti in clasa a 8a
si eu sunt tot in cl a 8a dar nu vreau sa fac sex la aceasta varsta si ma mai preocupa si scoala. daca pe tine nu.nai decat sa te intinzi pe toate gardurile
sau na. daca te intereseaza macar te poti informa fara sa pui intrebari pe TPU.
vezi ca mai sunt persoane care pun fel si fel de intrebari despre sex
ia si culege putin cate putin si nu mai pune intrebari stupide.

| annakarenina a răspuns:

Uite id-ul meu, iti explic asa, cred ca nu mai doresti critici prostesti din partea celorlalti, nu este bine sa iti incepi viata sexuala la varsta asta, nu esti destul de dezvoltata. Iti explic si de ce. Uite id-ul : nestor_aav

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu la varsta asta nu ai alte intrebari de pus? Adica parintii tai sunt lipiti de tavan si nu ajung la tine sau cum...Tragicstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o pleznesc ca sa se trezeasca la realitate, voi?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Boom, si cu ce trebuia sa aiba? Cu i need dick?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minunat, superb, uimitor, excitant, placut daca e cu persoana pe care o iubesti.
Oribil, sec, dezgustator daca e cu un oarecare pentru care nu simti nimic.

Cum doamne iarta'ma sa se faca straight face, vorba lu ube : penisul in vagin = gata fata.