| andi a întrebat:

Ati facut vre-odata dragoste in masina? precizati si modelu.mersi!

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Da! era vara am mers la un gratar la periferia bucurestiului, si dupa gratar, fiindca era prea cald, ne-am urcat in masina sa ne facem siesta, dar a iesit altceva. tin sa precizez ca era langa o cale ferata, si cand dragostea era in toi a trecut un tren(personal)CONSTANTA -BUCURESTI, care culmea nu avea intrare in halta Pantelimon, si mergea cu viteza melcului! va inchipuiti ce spectacol live au vazut calatorii? dar ce conta... DRAGOSTEA ERA MARE!

42 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Da la mine in masina, intr-o zi oarecare cand ne intorceam acasa din alt oras, ne-am oprit la 70 km de casa si... la treaba laughing modelu audi A4 ps: nu am facut dragoste ci sex.

lolita
| lolita a răspuns:

Bineanteles bro laughing ca altfel nu ramaneam cu el.

lolita
| lolita a răspuns:

Emil. nu mai nu a fost prima data ca eu stateam singura si prima data am facut-o "normal" in pat laughing, da fost prima data in masina da nu-i prea comod ca a fost in fata eu deasupra lui, mai vrei sa stii ceva? laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Bro, nu vreau sa te las cu chef de a ma cunoaste laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Acum emil laughing ajungi in 5 minute?

| lia a răspuns:

Da am facut big grin Nu a fost mai dificil, numai ca sunt anumite pozitii care sunt practicabile, si unele care va ingreuneaza situatia happy

| lia a răspuns:

Dupa parerea mea...Andi, tine de imaginatia ambilor parteneri daca iti place sau nu in masina happy

auran
| auran a răspuns:

Da, renault megan

| moonY a răspuns:

Trabant decapotabil.era noapte si mi-a zis ca e ferrari

regis
| regis a răspuns:

De mai multe ori. Intr-o dacie mai batrana decat mine. Si nici macar aia nu era a mea. Ce vremuri...

| nicky a răspuns:

Da, intr-un Passat combi.

| anonim a răspuns:

@lolita-sa inteleg ca atunci a fost pentru prima data cand ai facut sex cu el, si ti-a mai si placut?laughing

| anonim a răspuns:

@lolita-da, cand esti singura acasa.rolling on the floor

| Zoombe3 a răspuns:

Da, laughing rolling on the floor dacia 1310 din '80 rolling on the floor masina lu' tasu' rolling on the floor era asa de veche, incat scaunele nu mai stateau bine prinse in podea, iar noi le-am desfigurat cu totul, iar la intoarcerea spre casa s-a chinuit sa conduca si sa-si tina scaunul. rolling on the floor de atunci nu mai vrea sa auda de sex in masina desi avem una noua rolling on the floor laughing

| Zoombe3 a răspuns:

Scuze.

| rebeka_3345 a răspuns:

Da! ii super! mai ales daca masina e spatioasa! si ai ocazia sa practici o multime de pozitii ciudate si care in mod normal poate nici nu te-ai gandi...incercati! nici nu stiti ce pierdeti!

| andi explică:

Nu modelu masinii, nu pozitia sau cm cubi de la masina sau daca aveam farurile stinse, sau daca era decapotata masina sa ai loc in ea mai mult, intrebarea e simpla, dragostea e mai complicata...nu?

| andi explică:

Te cred...in unele masini nu ai loc...sad

| bibitza a răspuns:

Eu nu prea laughing

dar ce a mai facut ''balansoare'' laughing bai da' ce viata ai sau ai avut... dar totusi cum o fi in fan? laughingrolling on the floor

| bibitza a răspuns:

Eu nu prea laughing

dar ce a mai facut ''balansoare'' laughing bai da' ce viata ai sau ai avut... dar totusi cum o fi in fan? laughingrolling on the floor

| sergiu25bc a răspuns:

In KIA CARNIVAL, am facut dragoste, apoi am dormit pina la ora 9 dimineata, noroc ca avema geamuri fumurii si nu se vedea, 1 era 22 noaptea.

| silvio a răspuns:

Eu nu-ti spun daca am facut sau nu dragoste in masina, ca sunt cam rusinos... Iti spun doar modelele: Dacia (1) (incomod), Dacia (2) (la lumina farurilor), Ford Taunus (super spatios), Matiz (inghesuit), Tico (afara, pe capota motorului), Skoda (utilitara, rupere de oase), Ford Tranzit (in spate, in duba, orgie), carutza (in fan, asta se pune?)... Cam atat, ca ma cam lasa memoria laughing

| silvio a răspuns:

@bibitza, pai ce sa fac daca n-am casa? happy
...si am precizat "doar" atatea situatii, deoarece andi intreba daca am facut-o "in masina", nu si alte locuri laughing
si daca nu stii cum e in fan, pai nici nu-ti recomand, ca inteapa, e naspa laughing

| meioana a răspuns:

... da am facut...am intins scaunele...si la treaba...am facut si dragoste si sex...nu a fost ca intr-un pat dar a fost placuthappy
...modelul passat brek si dacia solentza...

| petitdreamer a răspuns:

Solentza si a fost foarte bine, cam mica, dar merge... loganul e cea mai spatioasa masina pentru dragoste in masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! a fost super! senzatii tari in trabant laughing glumesc...nu am facut, dar as vrea sa incerc!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Modelul masinii sau, dragostei? eu am facut in masina.cu fereastra deschisa. da tot cu o fata e mai misto.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut sex in masina... o toyota rav4... un mercedes clasa A160 si intr-un bmw 320... dar sincer...tot mai bine e in pat
in toyota am facut febra musculara laughingin mercedes si in bmw nu gaseam pozitialaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In masina de spalat se pune? Alba Lux, se deschideau in partea de sus si cuva era de 40X40 cm big grin