| andi a întrebat:

Ati facut vre-odata dragoste in masina? precizati si modelu.mersi!

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Da! era vara am mers la un gratar la periferia bucurestiului, si dupa gratar, fiindca era prea cald, ne-am urcat in masina sa ne facem siesta, dar a iesit altceva. tin sa precizez ca era langa o cale ferata, si cand dragostea era in toi a trecut un tren(personal)CONSTANTA -BUCURESTI, care culmea nu avea intrare in halta Pantelimon, si mergea cu viteza melcului! va inchipuiti ce spectacol live au vazut calatorii? dar ce conta... DRAGOSTEA ERA MARE!

42 răspunsuri:
| bibitza a răspuns:

Eu nu prea laughing

dar ce a mai facut ''balansoare'' laughing bai da' ce viata ai sau ai avut... dar totusi cum o fi in fan? laughingrolling on the floor

| bibitza a răspuns:

Eu nu prea laughing

dar ce a mai facut ''balansoare'' laughing bai da' ce viata ai sau ai avut... dar totusi cum o fi in fan? laughingrolling on the floor

| nyco_9001 a răspuns:

Da.sotul meu este sofer de tir si este super misto sa stii.Mai ales ca este si pat in tir.

| andreiutzaaaaa a răspuns:

Da si eu am facut intr-o masina si inca facem, eu nu stau in acelasi oras cu iubitul meu asa ca atunci cand iesim si nu ajunjem pana acasa la el "sa ne uitam la un film" parcam masina undeva si lasam scaunele pe spate si la treaba. are citroen c5 e super spatios si ai detul loc in el! poti sa stai in toate pozitiile in el (sau aproape toate)

| rebeka_3345 a răspuns:

Da! ii super! mai ales daca masina e spatioasa! si ai ocazia sa practici o multime de pozitii ciudate si care in mod normal poate nici nu te-ai gandi...incercati! nici nu stiti ce pierdeti!

| cichita a răspuns:

Da, am facut, e excitant, e placut...asta depinde si cu cine...si am facut dragoste cu unul singur in 3 masini diferite...1 dacie, 2 golf, 3 fiat stilo

| silvio a răspuns:

@bibitza, pai ce sa fac daca n-am casa? happy
...si am precizat "doar" atatea situatii, deoarece andi intreba daca am facut-o "in masina", nu si alte locuri laughing
si daca nu stii cum e in fan, pai nici nu-ti recomand, ca inteapa, e naspa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce nu stai in ce pozitie iti este bine si iti place mmm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. w pasat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si nu numai o data de mai multe ori si in masini diferite! prietenul meu are o slabiciune pentru masini, le schimba la interval de cateva luni...asa ca am facut-o in bmw cabrio, passat iar acum si-a luat un audi A6 si trebuie sa-l inauguramlaughingabia astept! cel mai mult imi place seara pe bancheta din spate ca are geamurile fumurii...si nu ne vede nimenea sau poate ca nici nu ne interesaza daca ne-ar vedea cinevalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut dragoste intr-o dacie berlina laughing si chiar mi-a placut. am lasat pe spate scaunele si am trecut la treaba. cum? pai.eu stateam intinsa pe spate cu picioarele desfacute si el intre eleblushing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da o singura data si a fost super intr-un bmw 318 in norvegia