Nu am facut, avand in vedere ca sunt baiat. Dar cunosc destule cazuri si toate fetele au regretat acest lucru. Cand vad cate un copil isi aduc aminte mereu. E ca o trauma. Efectele difera de la caz la caz. La unele durerea e foarte intensa, la altele mai redusa. De obicei motivul este ca fetele nu au posibilitatea de a-l creste, tatal nu recunoaste copilul sau le e teama de ce spune lumea ( mai ales familia ). De obicei, fetele abia asteapta sa devina femei in toata regula, sa poata tine propriul copil in brate. Bineinteles ca nici una nu vrea acest lucru inainte de timpul potrivit dar se intampla. Din pacate in astfel de cazuri nu se poate din diverse motive si e foarte greu dupa un avort sa mai faci un copil.
Nu as face asa ceva niciodata numai daca chiar ar trebui sa fac urgent dar asa NU
As face doar daca medicii mi-ar zice ca copilul nu este sanatos /si din primele luni se determina unele maladii nu?/ Mai bine asa decit sa se chinuie toata viata, sper sa nu mi se intimple mie si nimanui nu doresc, dar, chiar si in acest caz mash gindi bine inainte!
Nu am facut dar am fost cu o prietena. M'a inspaimantat ce am vazut acolo. femei extrem de speriate, plangand inainte sa intre in cabinet, tipete si urlete, faptul ca ieseau pe jumatate sau chiar lesinate de acolo, tulburarea din privirea lor, indiferenta si ironia asistentelor.Au fost cele mai ingrozitoare 2 ore ever!
Cat despre simtit, colega mea a fost confuza, tulburata si foarte suparata cateva saptamani, nu a spus niciodata ca ii pare rau pentru ca nu avea de ales...
Spor in toate!
Cate femei nu si-ar dori sa poata deveni mame si altele omoara acei copii nevinovati.mai bine il nasti si il dai spre adopti si in plus este foarte mare pacat!
Da mia parut rau dar nu aveam ce face, nu te doare pentru ca iti face anestezie dar esti putin ametita dupa, cam 20 de minute, faptul care ma determinat a fost ca tatal copilului era insurat iar eu aveam doar 18 ani si eram prea speriata si nici nu i-am spus pentru ca nu stiam cum va reactiona a aflat abia dupa.Eu am preferat avortul decat sa-l dau spre adoptie, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.bafta
scorpionul53 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: