Dureros? Aveai fetele scula mare ? ia vezi poate a-ti ramas gravide
Ai facut la o colega acasa impreuna cu inca 3 fete? Si baieti unde erau? Sau esti lesbiana? ca nu inteleg
Pe mine sincer nu ma tenteaza sexul in grup.Sexul este ceva intim si sincer nu mi-ar conveni sa imi impart iubitul cu alta; si sunt sigur ca nici lui sa ma imparta cu altul; chiar daca nu ar fi sentimente la mijloc... Nu ma tenteaza. Iar cu fete cu atat ma putin. Nu am nimic cu lesbiencele sau homosexualii, doar am certitudinea ca o fata nu te satisface ca un baiat(orice mijloace ar folosi). Dar am si eu o intrebare: de ce a fost dureros? Ms
Ohh alea 3 fete aveau iubiti.Si eu unul nu in grup fete cu fete:p e stupid
Nu si nici nu as face.Sexul dupa parerea mea trebuie sa fie ceva romantic intre 2 persoane care se iubesc.
Yummy! n-am avut placerea si nu inteleg de ce a fost dureros, dar uite mi-ai dat o idee buna ca ma cam plictisesc in ultima vreme
Oh asta e idul lui varamia am intrat pe el si am pus niste intrebari si chiar asta am facut-oo dar nu in grup eu cu iubitul meu iar celalalte 2 fete cu iubitii lor. Dar sa nu-i spuneti lui varami-a ca am intrat pe id ei are 2T_T celalalt e ingrid 12 sa nu vada ca am pus intrebari stupide scuze all
Mai bine mergi tu la nani, ia-ti motanelul de plus in brate, si gandeste-te ce a mai facut Hannah Montana in ultimul timp, ca de citit, bag seama, nu-ti place sa citesti - altfel ne-am fi dat seama.
Lasa sexul anal, oral, si pe cel in grup, pentru cand te vei face mare.
Noapte buna si somnic pufos!
Doamne fereste! nu am facut si nici nu as face! sincer esti nebuna.scuze dar asta e adevaru