Mai ciresica,in cazul in care te lauzi,eu sunt mai cu motz ca tine, am facut'o in discoteca dupa bar, si la scoala sub catedra
Tu ești obsedat? Ai numa întrebări despre fantezii sexuale...
De curiozitate, câți ani ai?
Woooow! ce idee geniala!
desigur ca nu, si nici nu ma gindesc!
desi, un cunoscut de-al meu a facut-o in spatele discotecii pe iarba verde.a ajuns acasa cu pantalonii rupti in genunchi.
Ia una dinaia moale (gonflabila) si vezi cum ii totiii, apoi nu mai intreba aici
Mda, este ok in ambele locuri cat timp nu te expui exagerat. Bai...voi faceti sex pe jos de urlati atat de curatenie? Putina deschidere ar fi draguta.Altfel, veti avea vieti foarte plictisitoare.
Hellau, doamneee la ce se gandesc copii/adolescentii din ziua de azi, tu mai bine te`ai ocupa de scoala, nu de sex in toaleta, ceau!
Nu,sunt copil,dar am auzit o data doi tipi la scoala,in baie, uite toata povestea, e o intrebare pusa de mine
http://www.tpu.ro/......dat-aveam/
SIDA si boli de genul acesta apar tocmai din cauze de genul acesta si apoi tragi toata viata si dati vina pe Dumnezeu ca va trimite boli.sex fac doar prostituatele. dragoste se face in cadrul casniciei.si e ceva sfant creat de Dumnezeu, de care noi ne putem bucura.
Da...inca imi mai amintesc de maicata si toaleta aia jegoasa
Papusel, mai bine pune mana si invata sa scrii, lasa sexul. Tu mai ai de trecut prin scoala, etc. si dupa aia mai vorbim.
andru213 întreabă: