Am avut un one night stand. Adică stabilit de la bun început că ne vedem doar pentru sex, o singură dată și cam aia e. În alte două ocazii s-a întâmplat la a doua întâlnire.
Nu,dar primul sarut a fost de la prima intarnire, romantic stiu, langa o padure, vara la 40 de grade, eu cu ea
Lângă o pădure? Ce romantic.
Da,practic a sarit direct pe mine si m-a sarutat, dar asta acum multi anii, imi amintesc ca era langa padurea verde din Timisoara, dar doar atat a fost din pacate
Foarte frumos.
Romantic sys, asa e
Probabil ii era prea cald sa mai faca și altceva, daca tot ai zis că erau 40 de grade
Din cate imi amintesc am simtit o dorinta foarte puternica sexuala, dar ea nu a mai vrut nimic si s-a suparat pe mine, dar asta era acum foarte multi anii, cred ca aveam vreo 20 de anii, nu eram eu cu fetele, nici nu am avut iubita desi era o experienta noua, si am fost nesimitit cu ea in fine, mam mai maturizat de atunci
Tipic masculin ) oricum, daca ai întrecut măsura cu biata fată, era normal să te refuze.
Atunci de ce m-a sarutat daca nu vrea nimic in fine
Ii placea de tine. voia să te sărute, dar probabil nu mai mult de atât.
Cine stie, eram mic si prost si credeam in femei
misoginule.
Misogin pe naiba, asta e adevarul, rar fete sincere, serioase
O sa vina și ziua în care să îți pună cineva capac.
Doamne fereste, cum poti sa imi doresti asa ceva, poate nebuna o sa vrea sa numai vorbim
Aoleu, parca ți-am dorit moartea ) îți doresc sa fii iubit..atât.
Vrei ca noaptea sa mor si sa inviu dimineata iar langa ea? prefer moartea
De ce spui asta?
Am patiti-o data si numai vreau asa ceva sys
Poate o sa fie cu noroc
Cine stie sys, la inaltimea mea mai greu asa ceva
De ce sa o numim "prima intalnire", daca e singura(la mine)?
Da, mereu fac!
Tu vorbesti serios sau o spui in gluma?
Deah, daca ai destule tigle care nu ti-au sarit de pe acoperis, o sa devina o monotonie chestia asta si o sa ai un sentiment oarecum neplacut, e ca si spalatu pe ochi de dimineata, te saturi la un moment dat, dar pe la inceput e super misto, nu te mai saturi, te simti CASANOVA
Sex la prima intalnire? Pe bune? De ce te-ai culca cu cineva de prima data tiinand cont ca nu prea cunosti persoana respectiva