| MihaiAndrei666 a întrebat:

Ati facut vreodata sex oral unei persoane fara sa primiti in schimb? Sa va intereseze doar sa-i provocati lui sau ei un orgasm? Sau nu musai oral si prin atingeri frecat mangaieri?
De ce? Va place sa stiti ca satisfaceti persoana respectiva chiar daca voi ramaneti cu buza(sau ouale in cazul meu)umflate?

12 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Nu cer niciodata schimb pe schimb. Daca vreau sa i fac, ii fac si punct. Nu ma astept la cine stie ce rasplata sau recompensa,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Nu rămân cu buza umflata.Nu pentru mult timp happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiam ca esti *** : ))

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum nu rămâi pentru mult timp dacă ești virgină?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

?

| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Virgina?

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

"Da" la care din intrebari?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Primele 3.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh, deci poti sa fii si altruista. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

N-as zice ca e altruism. Daca nu mi-ar plăcea mie, n-as face-o doar pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,eu un sentiment foarte aiurea.Bine, la mine nu e vorba despre ce-ai scris tu, in schimb am imprumutat niste amici cu bani, iar eu când am avut nevoie si le-am cerut, nu m-au ajutat.Si te simti nasol, deci cam inteleg ce-ai vrut sa spui.Dar mai rau nu e când oferi un oral si nu primesti la fel, ci când nu-ti mai da banii deloc, ca mi s-a intamplat si asta, e adevarat cu sume mici - maxim 50 de lei.Sau chiar mai putin.Nu mai spun ca odata i-am mai primit si in rate timp de un an, adica ceva de genul ca-i faci oral iubitei tale si ea iti da 5 pupici pe luna si aia când isi aduce ea aminte.Iar când crezi ca s-a hotarat sa iti faca si ea ceva frumos tie, te trezesti ca te lasa pentru altul, asa cum am patit eu, a plecat ala sa munceasca afara exact când mai avea 2 zile pana la salariu, a luat niste bani in avans si-a fugit, iar eu am ramas gaura 15 lei.Bine,stiu ce-o sa zici acum - frate, tu te plangi de 15 lei si eu am buzele umflate de nu mai pot?!
Dar, fiecare cu ce-l doare...

| Paul754880338 a răspuns:

Nu intotdeauna oralul sau orgasmul este o marfa ce trebuie platita sau o moneda de schimb. Dar asta se poate intelege doar daca exista dragoste intre cei doi. Avand acest sentiment ca liant atunci sexul nu mai este un deal, un troc, ci devine ceva magic, o forma de exprimare a dragostei, acolo unde nimeni nu isi noteaza "scorul" ( cat a facut si cat are de primit) si nu prea exista "buza umflata";-)). Daca pare greu de inteles acum, pune-o pe seama varstei sau pe seama faptului ca nu ai gasit inca persoana. Dar iti doresc sa intelegi intr-o zi ce iti spun acum.