Oare cum ar fi ca Angelina Jolie sau Monica Bellucci să fie închisă şi pedepsită tot restul vieţii, pentru că are miliarde de fani, unii dintre care egoişti şi frustraţi în suferinţa sa pentru "iubiri" neîmpărtăşite?
Ai fi pregătit să fii pedepsit sau ai vrea să fii doar călău?
''isi bate joc'' este expresie agresiva adresata celor care iti refuza dorinta de cuplare
Agresivitatea insemna frica, un catel e mai agresiv cand ii este frica!
DECI NU! de obicei cel ce ''iubeste cu adevarat'' are dorinte superficiale si egoiste fata de partener, vrea sa ii apartina, sa fie doar pentru el.
Partenerului nu ii este oferita destula libertate cat sa ramana langa el si astfel pleaca.
Iar cel parasit se intreaba, ''ce am facut? i-am oferit totul! Si el doar si-a batut joc de mine!''
Asta e si greseala! Ce e mai maestuos un armasar liber in salbaticie sau unul tinut in captivitate infundat cu mancare 24/24?
Ofera libertate cuiva daca vrei sa te placa!
Cum iti dai seama ca de fapt iubirea ta este egoista si superficiala?
Gelozia
Invidia
Posesivitatea
Dorinta de a fi superior si de a lua decizii
Pierzi stima de tine indata ce esti refuzat/parasit.
In plus pedepsele nu fac decat sa ridice nivelul acelei infractiuni interzise.
Exemplu: Am citit intr-un articol ca intr-o tara in care consumul de Canabis este tolerat exista mai putini consumatori decat intr-o tara in care este considerata o substanta toxica.
BONUS. Daca nu am mai putea face greseli in dragoste nu am putea evolua in acest domeniu.
Nu cred ca se va inventa o astfel de lege prea curand,dar pana atunci imi pun imi aplicare legea mea, facuta de mine si aplicata persoanelor care isi bat joc de cineva care nu merita.
Si sa stii ca atunci cand iti bati joc de o persoana care te iubeste cu adevarat, soarta iti da inapoi, ori te face sa nu mai ai parte de asa ceva NICIOADATA, ori vei avea parte in viata doar de persoane pe care sa le iubesti si care sa-si bata toate joc de tine-(vorbesc in general).
anonim_4396 întreabă: