Daca exista in america asta nu inseamna ca trebuie sa aplicam si noi. Este o idee gresita, nu mi-as dori ca fiul/fiica mea sa ma intrebe de ce tata se culca si cu mama lui x, cu invatatoarea de la scoala sau mai stiu eu cine. Dar poate tu iti doresti. Cand iei decizia sa te casatoresti, si te crezi in stare sa ai o familie si sa-i fii fidel, atunci trebuie sa renunti la ideile astea. Nu-s firesti
N-am stat sa citesc tot, insa o sa-ti raspund la intrebare. NU. Ar fi cea mai mare prostie
Da este adevarat, dar poti avea o relatie serioasa si sal lasi partenerul sa faca sex cu alte femeii, vorbim despre nevoile noastre biologice care tine de specia noastra, nu promovez aventurile sa nu crezi, dar cred ca motivul multor despartiri e infedilitatea si prostia noastra de a nu intelege ca nu putem sta cu o singura persoana toata viata, eu vb de dorinta sexuala, iubirea e altceva
Daca exista in america asta nu inseamna ca trebuie sa aplicam si noi. Este o idee gresita, nu mi-as dori ca fiul/fiica mea sa ma intrebe de ce tata se culca si cu mama lui x, cu invatatoarea de la scoala sau mai stiu eu cine. Dar poate tu iti doresti. Cand iei decizia sa te casatoresti, si te crezi in stare sa ai o familie si sa-i fii fidel, atunci trebuie sa renunti la ideile astea. Nu-s firesti
Bine, nu stiu cati au rabdare sa citeasca absolut tot ce ai scris.
Eu una nu sunt de acord cu asta, nu voi fi niciodata. Daca iubesc, cum as putea sa ma culc si cu alti barbati? Daca ma iubeste, de ce s-ar culca si cu alte femei? Nu vad rostul. Exista burlacia/prostitutia pentru asta.
Iubirea si sexul pot / si sunt, de multe ori, 2 faze dictincte! Foarte rar ai sa gasesti cupluri "fericite si sexual'! E atat de multa ipocrizie si autoamagire, mama, mama! Uita-te doar cu atentie in jur si ai sa te convingi, daca nu acum, peste cativa ani, dupa ce vei fi fost si tu inselata - din indiferent ce motiv! - si atunci?! Sexul, bucuria lui si satisfactia sexuala reala sunt foarte complexe, si ca si Iubirea Adevarata, NU SUNT pentru toata lumea! Mare atentie!
Da,vrei una mai lunga?
Nu mersi nici pe asta nu am citit-o decat 2 randuri
Frate ce faci scrii romane? am crezut ca pui o intrebare nu tii un discurs sau lectii pe aici.scuze ca zic.la inceput acolo ai deja o greseala.mai departte nu am citit, am trecut direct sa raspund.nu ne este impusa monogamia asa cum spui. apoi daca e intreaba-te pe tine daca ai o iubita stabila si daca tu ai fi de acord ca ea sa mai si-o traga si cu altii. daca tie tiar conveni atunci stiu si eu asa trebuie sa fie.dar te asigur ca nu o sa iti placa deloc ca iubita ta sa faca asa ceva. poate tie iti place sa ai o relatie si sa mai mergi si la alte femei.insa asa cum tie nu-ti place ca iubita ta sa mearga si la altii barbati fi sigur ca nici ei nu o sa-i placa sa mergi tu la alte femei.dar sint si cupluri care fac chestia asta si nu se intimpla nimic, adica sa fie judecati, bagati la inchisoare etc.deci nu te obliga nimeni sa fii monogam. apoi in lumea animala da e alta poveste.noi insa se pare spunem ca nu sintem animale de aia ne numim oameni.treb sa avem grija de ceea ce facem, si apoi nu tot ce zboara in lumea animala este poligam.sint dstule specii sa nu zic f multe in care se practica monogamia.si in lumea animala nu le impune nimeni asa ceva.alea ce tu ai citit sint teorii si nimic mai mult.nu este ceva sigur ca asa ar fi stat treburuile. oamenii de cind se stiu se pare ca majoritatea au practicat monogamia.iar pe vremuri cind nu existau religii iarasi nimeni nu le impuneau asta.de preferat da este bine fidelitate reciproca daca cei doi se potrivesc la mai toate capitolele. daca nu se porivesc nu doar ca apar si alte femei ori barbati intre cei doi dar apar si batai, certuri si asa mai departe.wow gata ma opresc ca sa nu te ajung din urma la scris.numai bine si cit mai multe femei bune.si iuita ta la citi mai multi barbati fatali, mortali.
Hai las-o. Si tu aproape ai scris jumatate de roman.
Daca visezi sa-ti realizezi acest vis. eu zic ca NU este ceva grav. Dar atunci stai ne-casatorit. NU mai incurca si pe altcineva.
In principal ii vorba de mandrie... poti tu sa o lasi pe nevasta ta sa se culce cu altii? asta nu inseamna de fapt ca esti prea tembel si nu stii sa o satisfaci? sau doar cauti scuze ca sa fi si casatorit si sa si arzi tot ce iti iese in cale?