anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fost in situatia de a nu avea persoana iubita langa voi de sarbatori? Si daca da, cum ati gestionat situatia? Incerc sa nu ma gandesc mult la asta, dar sunt seri cand ma pun pe negativ fara sa imi dau seama, chit ca sunt o persoana pozitiva de fel, si cu un stil de viata activ, gen nu stau inchis in casa, nu ma adancesc in ganduri negative, dar cu toate cunostintele, ma simt putin depasit de situatie, nu stiu de ce.

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti gestionezi emotiile si sa iti pastrezi o perspectiva pozitiva:

1. Practica exercitiile de respiratie: Exercitiile de respiratie pot ajuta la eliberarea stresului si la relaxarea muschilor. Incearca sa respiri adanc si sa tii aerul pentru cateva secunde inainte de a expira.

2. Fa exercitii fizice: Activitatile fizice, cum ar fi mersul pe jos sau alergatul, pot ajuta la eliberarea hormonilor fericirii si pot imbunatati starea de spirit.

3. Fa ceea ce iti place: Incearca sa iti gasesti activitati care iti plac si care te ajuta sa te relaxezi, cum ar fi cititul, desenatul sau ascultatul muzicii.

Este normal sa te simti depasit de situatie din cand in cand, mai ales daca esti stresat sau obosit.

| MarianWLF a răspuns (pentru helpforyou):

Fac sport, practic calistenica, alerg 8 km pe zi, iubesc si muzica, ascult zilnic, am iesit si cu prietenii, dar tot acolo imi e mintea, nu am mai patit chiar asa pana acum.

| helpforyou a răspuns (pentru MarianWLF):

Stiu. Trebuie sa ai multa rabdare, sa ma mai treca timp. Stiu din proprie experinta ca timpul estompeaza.

9 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

La mine a fost si mai explosiv: de ceva vreme m-a evitat pe motiv ca i-a fost frica sa nu ma raneasca, abureli din-astea, apoi a venit sa ma felicite de sarbatori, ca ce mai fac; am incercat sa ma prefac ca e ok, dar normal ca am rabufnit si i-am spus ce simt. A simtit nevoia sa vorbim si sa recunoasca faptul ca poate a gresit, asa ca poate mai bagam o fisa... Dar dupa sarbatori! Pe bune?! Ok, motive sunt, dar urasc jocul asta copilaresc: azi e, maine nu e, se intoarce, dar nu e...

Deci da, iti vine sa-ti bagi picioarele cand dai de tipe de genul asta care nu stiu macar sa comunice: bai, uite, suntem la distanta, dar sunt cu tine. Atunci ce Dracu vrei de la mine?! A nu, ca stii, ca sa vezi... ori la bal, ori la spital! Cand treci de faza de cunoastere si se fac anumite marturisiri, nu mai poti admite ca sa vorbesti doar cand are persoana chef! Ori da, suntem dragi si tinem legatura, dar o tinem, ori stam impreuna. restul e desenat animat cu pokemoni

| anonim_4396 explică (pentru stef87):

La mine in cartier sunt cupluri cu copii mici, sa vezi ce intorc ele capul dupa mine si imi zambesc, de mana cu barbatii lor, nu le e rusine, asa sunt femeile acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cati anisori ai, fiindca imaturitatea este cea care iti joaca te faci sa plangi sau sa aluneci spre negativism.
Cauta-ti o ocupatie care sa-ti ocupe timpul si nu mai ai timp sa te gandesti la prostii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Am scris o poezie și am mâncat și porția ei.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că ar trebui sa-ti faci prea multe probleme vis-a-vis de situația asta.
Dar dacă vrei să vorbim mai multe pe tema asta, mă poți găsi pe insta la mihai. 0121, poate te pot ajuta cumva cu ceva

| Goete a răspuns:

Persoana iubita a murit?
V-ati despartit?
Sau ai doar Tu chef sa te pui pe negativ?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad o gramada de baietasi calumea care nu au partenera, concluzia, femeile prefera pokemoni acum.