Am fost dar eram prea mica ca sa reactionez productiv (18 ani), acum i-am taia toate cauciucurile de la masina, a lui sau a lu ma-sa nu conteaza ). Cum afli asta? Citeste carti despre limbajul trupului, psihologia in relatii si gasesti pe acolo, sunt semne..gesticuleaza putin, duce mana des la buze ...mai multe, nu-mi amintesc acum exact.(ma refer cand il intrebi daca te inseala)
Cum alfi? vorba cuiva " cand intra pe usa si nu vrea sex, e clar ca a avut parte in alte parte (parte parte, stiu ) si nu mai are ched si de ea ".
Sunt multe semne, si multe intelesuri. de aia nu sunt pentru toata lumea
Si mai sigur, cum intra pe usa se repede la dus si nu te lasa nici sa o atingi.
Am mai auzit la unu care ii inchidea gura unei femei cu ceva de genul " a, si esti mare desteapta nu? sa stii si tu cand sotul tau vine murdar de ulei de masina ( nefiind lucrator in acest domeniu doar simplu sofer munca casa ) sa stii ca vine de la femei dar schimba mirosul . saraca femeie nu a mai deschis gura
Eu l-am observant pe un amic, altfel foarte neglijent, curatand cu grija scaunele de la minivan si dand cu deodorant pe ele
. a avut parte de actiune omul dar macar stie sa curate dupa el
La inceput m-am enervat dar dupa ce am auzit cu cine m-o inselat am picat pe jos de ras... si i-am dat o palma de fata cu maicasa si dupa o trecut
Deanme întreabă:
LeeMinHo00 întreabă: