| IoanaIonuca a întrebat:

Ati fost si voi in situatia sa va placa de cineva, dar sa stiti ca nu e potrivit pentru voi sau ca n-o sa fie niciun viitor impreuna?
Am venit la bunici pentru cateva zile si mi-am revazut prima dragoste, si parca s-a reaprins focul. Are cateva chestii care ma deranjeaza (bea, fumeaza, fara bac). Ce ma sâcăie e ca aceste lucruri chiar nu se vor schimba si nici nu vrea sa faca asta. Creierul zice nu, inima zice da. Plus de asta, va pleca inapoi in Italia. Inainte vorbisem cu un baiat, dar era invers. Vedeam ca e super din toate punctele de vedere, dar parca nu era chimia aceea. As dori niste sfaturi, despre cum sa procedez. Imi e drag, dar am eu niste standarde parca. Si nu tare as vrea sa le cobor.

Răspuns Apreciat de Editori
| qpMădă a răspuns:

Incearca sa nu te mai gândești la el, trăiești-ți viața distrându-te si făcând ceea ce iti place. Uita persoana lui, pentru ca daca si el simțea ce simți și tu te-ar fi căutat.
Incearca sa iti creezi amintiri noi cu persoane noi si o sa iti treaca.
Poate simți pentru el o atracție fizică.
Sfatul meu e sa iti refaci viața sau macar să-l uiți.

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Trebuie să mai cauţi. 100% sunt băieţi care îndeplinesc criteriile pe care le cauţi, dar cu care să si ai acea "chimie."

| Elena9328 a răspuns:

Nu merita.
Mergi înainte.

| Anabela777 a răspuns:

Daca pleaca in Italia ce rost mai are? Lumea e plina de barbati, de ce te-ai opri la primul pe care-l vezi?

| NicoleEazi a răspuns:

Nu te grabi sa cauti fix acum, poate o sa vina curand cel pe care il astepti, astea cu s-a aprins focu si minuni sunt simple dorinte carnale, daca nu ti cont de alte standarde iti potolesti poftele si treci peste