anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fost vreodata atrasi de persoana de acelasi sex?

Răspuns Câştigător
| Anonim69 a răspuns:

Da, nu vad nimic ciudat in asta, e ceva super tare, am avut chiar relatiebig grin

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sincer nu. dar n-ar fi exclus, pana la 18 anii te hotarasti asupra orientarii.

| Zenithf a răspuns:

Da, dar pana sa ajung sa i-o bag in fund (sau el mie) mai este. laughing
In orice caz, m-am gandit ca daca ar fi sa fiu pe invers, atunci el ar fi iubitul meu.hee hee

| Anca a răspuns:

Da. tu?

| NickiMinaj a răspuns:

Da. Dar asa, la modul platonic.

| AndaWest a răspuns:

Ink nu dar stiu ca tie iti place de mine, doar sntm baieti, nusmughahahaharolling on the floor

| virusake a răspuns:

Doamne fereste !

| raine a răspuns:

Ciudat e cum privesc oamenii situatia...
nu e un moft, nu e o boala, e pur si simplu un mod de a fi. la fel de posibil e sa fie doar ceva trecator, o izbucnire a hormonilor.
dar daca aceasta atractie persista in timp, trebuie sa iei in serios faptul ca esti homosexual. iar asta nu va trece nici cu ajutorul celor mai buni psihologi(doar daca nu vrei sa ti se spele creierul...)
nu e o crima, nu e nimic de genul "doamne fereste" (lol). important este sa-ti dai seama de ceeace te face implinit si sa te accepti pe tine asa cum esti.

| ReBeL_9982 a răspuns:

Nu... darsa stii ca am cnoscut multe cazuri si am citit multe articole despre acesti oameni pentru a ma proteja! Nuu vreau sa ajung sa devin gay sau ceva de genu si daca ai alte orientari sexuale eu spun sa iti schimbi parerea si daca nu poti fara nici o rusine sa merrgi la un psihiatru si eu am mers dupa un incident intr-un taxi cu tata cand niste indivizi ne amenintau cu un pumnal dar in fine nu conteaza asta important e ca ar trebui sa actioneezi (sa faci ceva ) rapid pana cand aceasta atractie sa nu devina o OBSESIEwinking!

| 2012_1878 a răspuns:

Nu sunt lesbianca dar am o prietena care tin mult la ea...asta nu inseamna cas pe invers...