| Mihai1765 a întrebat:

Ati fost vreodata curiosi sa faceti sex cu pers de acelasi sex (int si pentru fete si pentru baieti) si daca ati facut cum vi s-a parut.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Doar persoanele care d.p.d.v. genetic au fost programati sa aiba orientarea bisexuala sau homosexuala/lesbiana sunt capabile pe fond psihico-mintal vor accepta sa intretina acte sexuale cu persoane de acelasi sex. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

În nici un caz, nu sunt pe invers.

| Plato a răspuns:

Daca esti curios de asa ceva, clar nu esti hetero. Un heterosexual ar trebui sa simta o repulsie fata de intimitate cu cineva de acelasi sex, sa nu zic scarba, dar e scarba totusi.
Daca ti-a trecut asta prin cap, esti cel putin bisexual, sub nicio forma hetero complet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aş putea să fac sex cu cineva de care nu sunt atrasă, nici măcar din curiozitate şi cum eu sunt heterosexuală, normal că nu pot face sex cu o femeie.

| SERIALS a răspuns:

Mie imi place, as vrea sa repet. Depinde deja daca iti place persoana si este acel feeling, atractie sexuala.

| UserulAnonim a răspuns:

Lumea este diversa din punct de vedere sexual. Societatea alege sa puna etichete ca heterosexual, gay sau bisexual.

Ideea e ca poate sa te atraga unul dintre sexe mai mult decat celalalt - sau sa te atraga o singura persoana de acelasi sex toata viata, si in rest sa fii exclusiv hetero. Nu stiu daca te-am ajutat, dar evit sa dau raspunsuri subiective, intrucat consider ca omul ar trebui sa faca in viata alegerile pe care le considera a fi cele mai potrivite pentru el insusi.