Doar persoanele care d.p.d.v. genetic au fost programati sa aiba orientarea bisexuala sau homosexuala/lesbiana sunt capabile pe fond psihico-mintal vor accepta sa intretina acte sexuale cu persoane de acelasi sex. Sanatate!
Daca esti curios de asa ceva, clar nu esti hetero. Un heterosexual ar trebui sa simta o repulsie fata de intimitate cu cineva de acelasi sex, sa nu zic scarba, dar e scarba totusi.
Daca ti-a trecut asta prin cap, esti cel putin bisexual, sub nicio forma hetero complet.
Mie imi place, as vrea sa repet. Depinde deja daca iti place persoana si este acel feeling, atractie sexuala.
Lumea este diversa din punct de vedere sexual. Societatea alege sa puna etichete ca heterosexual, gay sau bisexual.
Ideea e ca poate sa te atraga unul dintre sexe mai mult decat celalalt - sau sa te atraga o singura persoana de acelasi sex toata viata, si in rest sa fii exclusiv hetero. Nu stiu daca te-am ajutat, dar evit sa dau raspunsuri subiective, intrucat consider ca omul ar trebui sa faca in viata alegerile pe care le considera a fi cele mai potrivite pentru el insusi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: