N-am fost acolo,, in primul rand nu am timp de prostii d-astea copilaresti, eu nu am rabdarea necesara sa vorbesc cu o tipa atata timp daca nu sunt atras de ea.
Asa de ocupat ești, n ai timp de nimic. Ntz, ntz
Și eu am fost in friendzone o singura data )
Tu in ce lista ma ti pe mine?
Eu nu am liste. tu ești o persoana apropiata.
Cioco m-a bagat acolo si sti si tu asta,asta e, e naspa sa fi in zona aia, hai sa fim doar prieteni, amici, ma atrage doar caracterul tau, personalitatea ta dar fizicul nu e ce vreau eu de la un iubit
Bwhahahaha,de ce ai permis asta?
Eu sunt om de bagat acolo? Ai impresia ca pierd vremea pe asa ceva?
ha.
) modestule. Tu ești om de băgat unde, daca nu acolo?
Vrei sa zici ca acolo as merita sa intru? )))) ce pumn in barba!
Habar nu am! Nu știu ce fetițe placi tu și unde ești ținut sau unde meriti sa fii ținut
Ai impresia ca plac mai multe dintr-un foc? Ce parere gresita ai despre mine/
Ești bărbat, e normal. Deci placi pe cineva totuși, după formulare. Te-am prins!
Nu pot sa plac mai multe, una e sa ma atraga mai multe si sa plac doar una.
Da, imi place de cineva, dar nu o cunosti oricum, asta asa sa-ti satisfac curiozitatea.
Am fost...acum vreo 2-3 ani.Dar abia acum vreun an am realizat ca pe atunci imi placea intr-un sens romantic.Nici măcar n-am fost buni prieteni.
Suntem colegi.
Imi plăcea la el faptul ca era prietenos cu toata lumea, zâmbitor si optimist.
In continuare e copilăros si rade mereu fara motiv in timpul orelor si imi amuză colegii cu glumele sale proaste si cu acel zâmbet de psihopat, dar nu am chef de relatii de pe acum.
Nu prea imi iau friendzone in general, imi cam dau si eu seama fetele la care am sanse si la care nu.
Petrovic întreabă:
anonim_4396 întreabă: