Da, de-o profă de geografie care era cu doar 6 ani mai mare ca mine (eu eram în clasa a XI-a). Dar mi-o trecut repede
Am fost atras de cate o profesoara din cand in cand. Dar consider o tampenie sa stai sa visezi cu ochii deschisi la ceva ce nu are rost si ceva ce stii si tu ca nu ar putea merge cu siguranta.
Mie mi s-a pus pata pe un profesor )
Cu toate ca are vreo 20 de ani in plus fata de mine.
Da nuºi vorba de fluturasi in stomac si de astea.
Il admir f mult si as incerca ceva cu el.
Acu nu incepeti cu critica ca-s asa si pe dincolo, dar eu sunt o persoana mai open mind
E si el insurat, are si copil. Numa asta ma opreste. Nu ca mi-ar fi profesor
Daca nu invat la materia lui, de ma spetesc, ca imi place si cum preda si materia
Cred ca jumatate din fetele din facultate sunt innebunite dupa el dar am auzit ca si el a avut jumatate din facultate in pat
Nu am fost si mi se pare putin absurd. Un profesor care se respecta nu te poate lasa sa te indragostesti de el.
Nu.doar am fost atras de unele profesoare. si cand zic unele ma refer la cele tinere pana-n 25 de ani
Mie mi-a placut de profesorul meu de sport in clasa a 5-a, el avea si sotie si copil dar doar imi placea, nu am facut nimic in privinta asta.Am spus la un coleg dupa care s-a aflat in toata scoala, au aflat si profesorii(unii, el nu stiu daca stia ). dar anul urmator s-a mutat la alta scoala si nu am mai avut treaba.:p eram mica da si el era dragut si tinerel
in clasa a5a imi placea cum preda profu` de mate si invatam mate frate de ma rupeam bine ca imi placea si cum arata
dar au trecut anii si acum vine si imi da un pumn in cap sau imi confisca cerceii si stop-nop se duce la mami si ii spune ca nu mai invat, ca m`am facut mai ``domnisoara`` tzaii bine ca`s clasa a8a si scap de el si de matematica lui
Am o gramada de colege indragostite de profu' de religie.
Mie nu mi s-a intamplat.
carmelita întreabă:
anonim_4396 întreabă: