| Anca a întrebat:

Ati fost vreodata indragostite- indragostiti de un profa-profa?

O simpla intrebare big grin
Daca da, ati avut o relatie cu el sau doar ati visat cu ochii deschisi si atat.
Cum vi se pare ideea? big grin

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da, de-o profă de geografie care era cu doar 6 ani mai mare ca mine (eu eram în clasa a XI-a). Dar mi-o trecut repede oh go on

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am fost atras de cate o profesoara din cand in cand. Dar consider o tampenie sa stai sa visezi cu ochii deschisi la ceva ce nu are rost si ceva ce stii si tu ca nu ar putea merge cu siguranta.

| Anca explică:

Mie mi s-a pus pata pe un profesor laughing)
Cu toate ca are vreo 20 de ani in plus fata de mine.
Da nuºi vorba de fluturasi in stomac si de astea.
Il admir f mult si as incerca ceva cu el.
Acu nu incepeti cu critica ca-s asa si pe dincolo, dar eu sunt o persoana mai open mind big grin

E si el insurat, are si copil. Numa asta ma opreste. Nu ca mi-ar fi profesor laughing
Daca nu invat la materia lui, de ma spetesc, ca imi place si cum preda si materia tongue

Cred ca jumatate din fetele din facultate sunt innebunite dupa el laughing dar am auzit ca si el a avut jumatate din facultate in pat laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Nu am fost si mi se pare putin absurd. Un profesor care se respecta nu te poate lasa sa te indragostesti de elwinking.

| User a răspuns:

Nu.doar am fost atras de unele profesoare. si cand zic unele ma refer la cele tinerelaughing pana-n 25 de ani day dreaming

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Nu am fost si nici nu imi doresc sa fiu.

| Daiana90 a răspuns:

Mie mi-a placut de profesorul meu de sport in clasa a 5-a, el avea si sotie si copil dar doar imi placea, nu am facut nimic in privinta asta.Am spus la un coleg dupa care s-a aflat in toata scoala, au aflat si profesorii(unii, el nu stiu daca stialaughing ). dar anul urmator s-a mutat la alta scoala si nu am mai avut treaba.:p eram micalaughing da si el era dragut si tinerelrolling on the floor

| Veve :X a răspuns:

laughing in clasa a5a imi placea cum preda profu` de mate si whistling invatam mate frate de ma rupeam laughing bine ca imi placea si cum arata laughing

dar au trecut anii si acum vine si imi da un pumn in cap sau imi confisca cerceii frustrated si stop-nop se duce la mami si ii spune ca nu mai invat, ca m`am facut mai ``domnisoara`` laughing tzaii bine ca`s clasa a8a si scap de el si de matematica lui laughing

| sakurabutterfly a răspuns:

Pai...incercarea moarte n'arewinking

| Tasi a răspuns:

Am o gramada de colege indragostite de profu' de religie.
Mie nu mi s-a intamplat.