anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fost vreodata pipaiti/ pipaite in autobuz de o persoana de sex opus? Cum ati reactionat ?

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna,mi se pare lipsa de bun simt sa faci asa ceva unei persoane pe care nu o cunosti sau nu ai o relatie cu ea/el.
Nu am fost niciodata in aceasta situatie dar e de prost gust si nu stiu cum as reactiona daca as fi in situatia asta, cred ca l-as pune la punct, sa invete ce inseamna respectul.

| ruPfashu a răspuns:

Nu am trecut prin asa ceva, dar cu siguranta zbura prin geam happy Il bateam pana ma plictiseam.winking

| cosmin21 a răspuns:

Iam spus persoanei de sex opus "insista" laughing

| dulcykaLy a răspuns:

Daa.oribil. m-am dat la o parte. sau daca nu aveam unde ca se intampla sa fie aglomerat. tipam sa se dea mai inkolo. happy

| lauracraciun a răspuns:

rolling on the floordirect o batjocora i-as tragelaughingi-as mai trage si o palma(in cazul meu e baiat)...ar fi ca acea persoana e obsedata sexual.:-l

| ParanoidOwl a răspuns:

Nu. Dar probabil bocancul meu i-ar pipai la randul lui cateva parti moi...+cateva urari catre ramura materna a arborelui genealogic.

| liric a răspuns:

Bunnn deci am trecut prin asta si mi s-a sculat sculalaughing)) logic daca m-a pipait si unde nu a trebuit laughing) in acel caz a fost un caz fericit tipa era nu buna fff buna laughing) si din cauza aglomeratie s-a ajuns la asta big grin
daca tipa e naspa vai de ea cred ca ar zbura prin geam laughing)

| Andrushka_6810 a răspuns:

Nu stiu