Pot afirma usor ca ''daca ma iubea,nu ma ranea'',dar stii, cateodata se intampla fara sa fie cu intentie, fara sa stie ca pe tine te deranjeaza un anumit lucru-din lipsa de comunicare, si nu mai poti sa dai in totalitate vina pe el/ea. Cand exista dragoste, exista si iertare.Cand dai o a doua sansa,trebuie sa te gandesti daca esti pregatita sa mai infrunti vreodata o alta rana din partea persoanei respective,pentru ca nu se stie niciodata daca el/ea chiar s-a schimbat. Daca el te-a iertat cand si tu ai gresit,atunci da, merita si el o a doua sansa.Dar daca ai observat ca atunci cand el a gresit, tu l-ai iertat, si cand a fost randul tau s-a facut ca ploua, atunci nu.Sunt multe criteri de care tii cont atunci cand te gandesti la asta.
Eu,in mare parte,sunt pregatita sa iert intotdeauna, oricat de tare mi-a gresit, dar nu ma voi intoarce niciodata la persoana respectiva, pentru ca ranindu-ma CU INTENTIE nu denota decat faptul ca ii sunt egala cu 0, si fara alte comentari la adresa lui, si el imi va fi egal tot cu atat. Take care :*
Se spune ca...cine greseste o data, greseste si a doua oara. Dar suntem oameni si cum nimeni nu este perfect, toti gresim. Depinde de gravitatea greselii. Unele lucruri...trebuiesc iertate dincolo de vorbe. Daca poti face asta, merita o a doua sansa.
Nu,ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.Eu nu vreau sa trec prin chestia despartire-impacare de 15 ori cu acceasi persoana.Prefer un nou inceput cu altcineva.
Cat esti tanar si ai toata viata in fata, este bine mereu sa mergi inainte, nu inapoi. Mersul inapoi nu aduce nimic bun.
Chiar daca ai dat o funda, ma incumet sa raspund.A doua sansa o da Dumnezeu, eu nu sunt Dumnezeu deci ..nici nu pot ierta nici sa dau alte sanse nu sunt in stare.
As ierta, cum zice si Patrăţel, probabil nu a fost cu intentie si nah...da' infidelitatea nu as ierta`o niciodata..pentru ca aici nu poti sa zici ca nu a fost cu intentie.n`ai cum sa inseli fara intentie pe cineva
Daca o iubesti cu adevarat o ierti, dar iti vei aminti mereu cat rau ti-a facut si o sa iti spui mereu ca tu nu meritai asa ceva.
Eu am iertat dar nu regret, depinde cum se va comporta persoana aceea cu tine
Desigut a doua sansa e pentru fiecare o da viata. numai cei fara viata nu ofera o a 2 sansa daca se mai intampla o data... iti da seama
linarkfts întreabă: