Felul in care ne exprimam, in care scriem si vorbim spune mult despre noi. Inainte de a judeca si a pune eticheta, as incerca sa aflu cum a ajuns in aceasta situatie. Poate educatia precara nu este vina lui (sau a ei ), poate vina o poarta parinti sau anturajul.
Depinde cât de greșit. dacă 90% scrie corect și face una-2 greșeli dar în rest se vede că e un tip deștept, nu judec pentru atât, ci eventual îi spun cum e corect
Dar ce îi dai dictare? Acum sunt telefoane performante si corecteaza ele greselile
Da ce tu esti profesoara?! am impresia ca suferi de cava, iti fileaza vreo lampa, asa ca nu te da tu fa balena intr-o lingura de apa. De ar durea prostia...
Eu ca tip nu aș ieși cu una care nu scrie corect. Adică una e să greșești un cuvânt, o fac și eu dar când are sindromul k și y e deja red flag.
Depinde acum, daca si in exprimare este la fel intr-un mod remarcabil de oricine, cam lasa de dorit.
Primii doi care ti-au raspuns probabil sunt certati si ei cu gramatica.
Eu nu as iesi cu un tip care scrie gresit gramatical.
Greselile gramaticale sunt ceva normal cand ai maxim 7 ani si inveti sa scrii.
Dar daca ajungi la 18-20 de ani sau mai mult si nici pana la varsta aia nu ti-a intrat in cap cum sa scrii corect niste cuvinte amarate, esti vai de capul tau.
Ma uitam mai demult pe Instagram la niste copii de 10-12 ani care scriau diverse chestii pe story. Nu vrei sa stii cate greseli gramaticale puteau sa faca si cat de penibili erau.
Imagineaza-ti pe unul de 20 de ani, ditamai muntele, sa nu stie cand sa puna cratima si cand nu.
Am avut dreptate! Unul dintre ei s-a simtit si mi-a trimis mesaj. Nu e certat cu gramatica, e divortat de ea.
Pr*stul nu e pr*st destul, daca nu e si fudul.
AndraioanapopescuBlondaCuIdeiCoo... întreabă: