| DiannaDi a întrebat:

Ati iesi cu un tip care scrie gresit gramatical?

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Felul in care ne exprimam, in care scriem si vorbim spune mult despre noi. Inainte de a judeca si a pune eticheta, as incerca sa aflu cum a ajuns in aceasta situatie. Poate educatia precara nu este vina lui (sau a ei ), poate vina o poarta parinti sau anturajul.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde cât de greșit. dacă 90% scrie corect și face una-2 greșeli dar în rest se vede că e un tip deștept, nu judec pentru atât, ci eventual îi spun cum e corect

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce îi dai dictare? Acum sunt telefoane performante si corecteaza ele greselile

| epurasu a răspuns:

Da ce tu esti profesoara?! am impresia ca suferi de cava, iti fileaza vreo lampa, asa ca nu te da tu fa balena intr-o lingura de apa. De ar durea prostia...

| SG1995 a răspuns:

Eu ca tip nu aș ieși cu una care nu scrie corect. Adică una e să greșești un cuvânt, o fac și eu dar când are sindromul k și y e deja red flag.

| rapandula a răspuns:

Depinde acum, daca si in exprimare este la fel intr-un mod remarcabil de oricine, cam lasa de dorit.

| GusticelMititel a răspuns:

Primii doi care ti-au raspuns probabil sunt certati si ei cu gramatica. laughing

Eu nu as iesi cu un tip care scrie gresit gramatical.
Greselile gramaticale sunt ceva normal cand ai maxim 7 ani si inveti sa scrii.
Dar daca ajungi la 18-20 de ani sau mai mult si nici pana la varsta aia nu ti-a intrat in cap cum sa scrii corect niste cuvinte amarate, esti vai de capul tau.
Ma uitam mai demult pe Instagram la niste copii de 10-12 ani care scriau diverse chestii pe story. Nu vrei sa stii cate greseli gramaticale puteau sa faca si cat de penibili erau.
Imagineaza-ti pe unul de 20 de ani, ditamai muntele, sa nu stie cand sa puna cratima si cand nu.

Am avut dreptate! Unul dintre ei s-a simtit si mi-a trimis mesaj. Nu e certat cu gramatica, e divortat de ea.

Pr*stul nu e pr*st destul, daca nu e si fudul.

| tpUuUuUuUuU a răspuns:

Bineantzeles

Întrebări similare