In general oamenii din clasele sociale inferioare isi gasesc usor neveste fiindca in afara de crescut copii nu ii duce capul
Nu am incercat neapărat să rămân singură, pur și simplu s-a întâmplat astfel.
Legat de a doua întrebare, este firesc să iti dorești pe cineva la un moment dat.
Crede-ma ca poti fi ratat si cu 4 facultați, dacă nu ai mentalitatea corespunzătoare.
Cineva care te va cataloga drept ratat, doar pentru că nu esti integrat intr-o relatie, acela cred eu faptul că prezintă caracteristicile unuia.
Logic, nu m-am băgat în relații decât când am întâlnit pe cineva care să-mi placă mult și sentimentu să fie reciproc și să atingă anumite standarde. Nici nu pot să am relație cu cineva de care nu-s atrasă, pur și simplu nu mă pot apropia de el.
Și dacă asa cred alti despre tine ce propui? Nu trebuie sa îți pese de alti și de tine mereu
In lumea de azi daca nu ai relatie esti ratat.
Cine ți-a spus, sau cum ai ajuns la această idee?
Pai nu stiu, de ce mentalitatea asta? Ca vad ca... chiar tu ai zis asta, SI NU am mai auzit asta pana acum
Nu am incercat nimic, dar sunt singur.
Pentru ca atragerea sexului opus inseamna sa ai niste calitati, fie ca vorbim de frumusete, agresivitate (care in unele cazuri este considerata o calitate), sa fii capabil sa rezolvi probleme, iar daca nu ai nimic, nicio calitate inseamna ca esti un ratat. Tu ce parere ai?
Te contrazic, sunt oameni care lucreaza pe santier sau in mina, au salariu de 2000 ron pe luna si au neveste si copii, nu mai au timp sa manance dar sa le mai arda de ingrijirea personala la nivelul la care spui tu. Cade argumentul tau, nu e bun.
Iar eu am expus situatia unui om cu 4 facultati, cu bani, masina, casa, etc.
Constat ca nu ai inteles intrebarea, am spus ca un astfel de om, bani, facultate, frumos fizic, atragator etc, daca ramane singur fara relatie e considerat ratat, de ce?
Nu ai inteles intrebarea
Deci oamenii aia nu au nicio calitate, dar au partenere? Cum asa?
Reciteste intrebarea
Pentru ca detinerea de diplome nu mai este considerata o calitate, o valoare. Ai fost intr-o facultate ca sa vezi cum e? Memorezi ca o maimuta, stai in banca si ai trecut. Sigur depinde si de facultate, dar in mare parte asa e.
In general oamenii din clasele sociale inferioare isi gasesc usor neveste fiindca in afara de crescut copii nu ii duce capul
Toate le timpul lor stii cum se spune.
In mediul rural copii se nasc mult mai repede. Relatiile incep pe la 16-17 ani, pana la 25 unii au deja copii.
In mediul urban mai greu. In jur de 30 de ani apar copii.
Ai facultate ai alte pretenii, esti mai selectiva si cred ca de asta esti singura.
Uneori este ok sa iti cauti o relatie alteori este ok sa astepti depinde de la caz la caz.
Stii cum se spune lucrurile astea se intampla cand te astepti mai putin.
Te pup!;*;*
Nimeni nu isi doreste sa ramana singuri, doar realizeaza ca vor ajunge sa moara singuri e o diferenta
E normal sa fii considerat un ratat daca nu a avut o pzd pana la 22-24 de ani, e in legea firii
Cine considera asta? Eu niciodata n-am auzit pe cineva sa zica de mine ca sunt ratat ca nu am relatie sau sa zica de cineva ca e ratat sau un distrus ca nu are relatie, a sa zica ca ala nu are relatie pentru ca e prea urat sau nu stiu ce chestii am auzit, dar sa zica ca e prost doar ca nu are relatie nu prea am auzit. Ceea ce zici tu, e un fel de bullying lumea in ziua de azi le place sa se ia de tine sau sa te critice sau sa dea cu hate, ia-o cum vrei, din cauza ca suntem prea stresati asa a ajuns viata din ziua de azi desi culmea viata in ziua de azi e mult mai comoda dar paradoxal sau nu chiar e si mult mai agitata si stresanta, iar din cauza asta oamenilor le place sa gaseasca orice motiv sa te critice chiar si pe chestii care nu sunt adevarate. Sunt oameni si oameni, eu nu consider ca daca cineva nu are relatie e ratat, fiecare om considera pe altcineva ratat dupa gandirea lui, unii care castiga multi bani o sa ii considere pe oamenii care castiga putini bani ratati, cei care au multe femei o sa ii considere pe cei singuri ratati, oamenii mereu te compara in raport cu ei sau cu cei din jurul lor, anturajul lor.
Mihaela024 întreabă: