| laura14 a întrebat:

Ati incercat sexul anal? ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| tteo92 a răspuns:

Tu cu siguranta esti mascul cu nume de fata care nu are ce face. iti doresc viata viturala frumoasa incotinuare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tu alte curiozități și indiscreții nu ai?

| Azµre a răspuns:

Sexul anal nu este pentru oricine. Sexul anal nu se face cu oricine și oricum, trebuie ca ambii parteneri să vrea, sp fie deschiși la discuție despre așa ceva, să aibă răbdare unul cu celălalt, încredere, și multe altele. Nu este pentru oricine, nu este pentru un copil de 12 ani nici pentru unu de 18 ani este pentru cei experimentați cei mai mari, cei care își înteleg partenera/partenerul. Trebuie răbdare și chibzuință. Dacă este făcut cu cap va fi placut pentru ambii parteneri dacă nu va fi dureros. Asta nu înseamnă să o practicați non stop ci odată la nu știu cât timp. Fiecare cu plăcerile și dorințele lui.

| Măduuțaa a răspuns:

Ce curiozități ai si tu! Nu l-am incercat, dar, daca esti asa de curioasa incearca chiar tuwinking.

| 愛日本 a răspuns:

Nu si nici nu vreau.

| Tania a răspuns:

Nu...este o aberatie pentru mine

| underground22 a răspuns:

Se spune ca fetele fac sex anal de doua ori in viata. Prima data sa vada cum e si a doua oara sa vada daca le doare la fel de raulaughing. N-am incercat.

| mortviu a răspuns:

Scarbos,imi e scarba de lucrurile astea

| sebysebyca a răspuns:

Am facut cu vreo 10 femei si toate ma cauta si acum! daca vrei sa nu te paraseasca femeia, sexul anal e singura solutie!

| bogdan72 a răspuns:

Raspunsul lui sebyca ma da pe spate rolling on the floor. Draga, eu nu am facut (plus ca sunt baiat, nu cred ca te intereseaza punctul meu de vedere), dar am o prietena care a facut. Nu a reusit sa aiba orgasm, dar partenerul ei a avut rabdare cu ea si nu a durut-o deloc. L-a facut cum trebuie, cu lubrifiant, cu degetul inainte de penetrare ca sa slabeasca muschii. Cum ziceam ea nu a murit de placere, dar a facut-o pentru partener, care a fost in al 9-lea cer. Nu ar da inapoi daca i s-ar propune sa faca din nou, ca sa nu mai zic ca se aude ca se aude de atunci ca e buna rau in pat si o plac baietii mai mult ca oricand.
Pe scurt, daca il faci cum trebuie nu te doare (timpul de "dezmierdare" a orificiului trebuie sa fie proportional cu marimea penisului si viteza cu care vrei sa iti fie bagat). Senzatia nu ar fie neplacuta, din ce am citit daca reusesti sa ai orgasm e net superior celui clitoridian. Daca ai experienta sexuala poti sa il faci oricand ca... ceva nou. Daca nu, fa doar cu cineva care te iubeste cu adevarat. Va fi mai intelegator, mai rabdator si te vei simti si tu mai bine (daca il iubesti la fel de mult) pentru ca si in cazul sexului oral, placerea ta rezulta din gradul enorm de satisfactie la care reusesti sa il aduci.

Întrebări similare