Ce treaba au unghiile cu sarutul... e cel mai placut sarut, mai ales ca poti fi si inventiv. Dar daca partenera/ul nu stie si iti umple gura cu bale sau te cauta la amigdale, devine scarbos. Insa per ansamblu e cel mai fain
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
A fost minunat
Nu pot sa descriu senzatia. fffff multi fluturi in stomac
"Superb" o inteles ca e vorba de manichiura frantuzeasca . In fine. Cum sa mi se para? Atata timp cat nu ma trezesc in gura cu o cantitate uimitoare de saliva e ok dar am mai patit`o si atunci e cam :-&.
Minunat; x
Prima oara am incercat cu un tip mai mic ca mine cu 2 ani si nu a iesit nimic, dar dupa cu baiatul pe care il iubesc a fost minunat; x inexplicabil
deci chiar nu mai pot de ras. Referitor lua intrebarea ta(nu la ce a inteles superb-treaba cu unghiile). e ceva placut.Nu cred ca se poate descrie pentru ca fiecare persoana saruta in felul ei.Incearca ca nu ai ce sa regreti. take care
Pai. mi s-a parut f romantic.na.daor daca nu te trezesticu ditamai limba in gat pana la amigdalite.
Eu am si in prezent deoarece am unghiile f mari naturale, toata lumea crede ca sunt false e super manichiura frantuzeasca
Hei french kiss inseamna sarut frantuzesc nu manichiura frantuzeasca
pai e ok da daca nu cumva te trezesti cu o galeata de salva in gura ta
totusi mie imi place mai mult saruturile doar cu buzele.
Da am incercat "French Kiss" e ceva romantic :Xcare te face sa ai fluturasi in stomac:X
linarkfts întreabă: