Cand eram mai mica imi placea ffffff mult de mircea radu imi imaginam ca vine cu caravana dupa mine , aveam fel si fel de prostii in cap, ba mai mult eram geloasa cand le vedeam pe fufele (asa le nume-am eu) alea langa el dar tu?
Daca as spune care e fantezia ar trebui sa pun placuta d'aia... +18. deci, e secret
De ce sa nu indraznesc ca doar e gratis si secret Cand aud de fantezii nu ma pot gandi decat la ceva de ordin sexual, deci nu pot sa zic
Pe vremea cand ma uitam la telenovela Cuidado con el angel, s-a intamplat intr-o noapte sa-l visez pe protagonist, pe William Levy. Se facea ca aveam in sfarsit posibilitatea sa-l cunosc
Cu Jessica Alba. Fantezia ar consta intr-o seara petrecuta cu ea. Detaliile le gandeam eu dupa ce o vedeam in carne si oase langa mine
Ian somerhalder :X:X Vai vai :X
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/ian-somerhalder-picture.jpg
Waaaaaaah Alexander Skarsgård...=p~ Mraaaaaawwwrrrrrrr sexy little thing :X
Blah, glumesc. O fii arătând bine Alexander, dar pentru mine cel mai frumos rămâne tot iubitul meu. :)
Scumpikkk@ mie imi placea mult wesley snipes si pentru ca nu l-am visat niciodata m-am lasat de fanteziile cu elsi am trecut la keanu reeves:Xpe care dupa ce l-am visat 3 nopti in ipostaze frumoase nu XXX imagineza-ti ce fantezi am cu elcand eram mai mica aveam mereu fantezii cu MJ parca imi canta mereu insa keanu e primul si nemuritor
Da am avutimi vine sa rad cand imi amintescfantezia nu o spuun dar imi placea la nebunie de un baiat dintr-un film nu stiu exact cum ii spunea din brig it onomg copilarii
HappynewCenusa întreabă: