Femeile inseala cu barbati,barbatii cu femei,eu traiesc pe lumea asta stapanita de ideea ca TOTUL e posibil,oricand,oricui si cu oricine!
Si uite-asa,sunt lipsita de surprize, cel putin neplacute.
Folosind simboluri, marul ala era oferit de un sarpe, nu de un alt Adam, te-ai intrebat vreodata de ce?
Am fost inselat dar eu nu o voi face si nimeni nu ma va insela pe viitor pentru ca nu o sa mai am o relatie in veci.
Am inselat o singura data, era chiar primul meu prieten, nu a aflat dar dupa ce m-am despartit de el i-am spus, in prezent nu as mai face asta
Buna! Da, am inselat si s-a aflat...i-a spus cineva apropiat mie din pacate. dupa o perioada cand isi mai aducea aminte si mai imi facea putina morala s-a sfarsit bine..ne-am impacat si suntem bine si acum. Nu as mai face niciodata chestia asta, inca regret si voi regreta toata viata.
Nu, nu și nu.
Chiar dacă am fost sau nu înșelată, nu aș face eu asta sau mai ales să mă răzbun pe respectivul.
Da, probabil în prezent asta este o calitate devenită defect.
Nu si nu as face asta niciodata, am avut ocazia si nu am facut-o. Nu cred ca as mai putea sa tin capul ridicat atunci cand ma uit in oglinda.
Dar am fost inselata si doare ca dracu...
Da (ma rog, daca sarutatul intra la capitolul inselat). Da, a aflat, dar nu s-a suparat. Am mai continuat relatia o luna sau doua. Da, daca celalalt o merita si nu am parte "acasa" de ceea ce as putea avea in alta parte.
Bună! Am înşelat, a aflat, s-a sfârşit bine, şi nu aş mai face asta, acum gândesc altfel, mentalitatea mea s-a schimbat, atunci eram puşti şi nu conştientizam ce mă aşteaptă.
O seară frumoasă, noapte bună!
Nu am inselat si nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea face asa ceva vreodata.
Depinde de ispita... oricina ar insela. vrei sa spui ca tu nu ai un idol cu careee.vb d idoli pamantesti si nu numai.
Nu mi-as permite sa insel atata timp cat eu nu vreau sa fiu inselata.Nu as face asa ceva.
O femeie/un barbat adevarat/a termina o relatie inainte sa inceapa alta.
Sa tii minte asta! :*
Odata mi-am inselat mana stanga cu cea dreapta, de atunci nu mai vorbesc cu mine. FUNDA
sokey întreabă: