Buna.eu am intanlit-o.sunt si acum cu el si sunt fericita.peste aproximativ2 luni ma casatoresc.ne iubim mult si avem incredere in dragostea noastra.pa pa. o zi buna
Prietena mea s-a cunoscut cu prietenul ei pe net. S-au intalnit, s-au imprieteni si dupa aia au inceput o relatie. Mentionez ca sunt din acelasi oras, deci nu relatie la distanta. Sunt de 3 ani si ceva impreuna, urmeaza sa faca nunta.
Eu nu am cunoscut dragostea pe net, dar l`am cumoscut pe prietenul meu pe net, ne-am inteles foarte bine, iar apoi, dupa ce ne-am intalnit m`am indragostit de el din prima, iar el la fel. Suntem de 8 luni impreuna, pot sa spun ca e tot ceea ce mi-as dori de la un baiat si se poarta cu mine cum merit cu adevarat. E primul baiat care stie sa aprecieze si sa iubeasca frumos ce are langa el. Deci. orice e posibil! Dragostea nu se cauta, se gaseste pur si simplu, poate in locuri sau momente in care nici nu te astepti. Nu stii niciodata ce`ti rezerva viitorul
Da am intalnit dragostea pe net si acum suntem casatoriti de 2 luni jumate
Eu am cunoscut-o pe acutala mea iubita pe net, si acum suntem impreuna avem 6 luni, dar sincer nu prea aveam incredere in asa ceva, dar intrand pe chat amadoi cautam o persoana cu care sa conversam. amandoi veneam dupa o despartire ea de 3 ani si eu dupa 1 an. si acum merge foarte frumos relatia, dar asta dupa ce am vb multe chesti sa imi dau seama cum gandeste etc mai multe chestii, dar foarte rar sa vb cu cineva ceva serios ce este pe net acum nici nu vreau sa ma gandesc. daca vrei sa incerci ai foarte mare grija.
Da sa stii ca am intalnit.am vb 7 luni de zile totul a fost frumos... dar din pacate dupa un timp nu a mai mers relatia si s-a terminat
Eu l-am cunsocut pe iubitul meu pe net si azi facem 9 luni:X ne intelegem super si ne iubim la nebunie e cel mai minunat si ma iubeste asa cu nu a facut-nimeni niciodata cu toate ca nu credeam asa ceva uite ca e posibil si se poate
Nu.
Parerea me-a este ca nu te poti indragostii doar cu texte. Daca ti-a aratat webul sau poze ( dar sa fi sigura ca este el este ok).
Am vazut in unele emisiuni ca niste cupluri sau cunoscut e net si au o relatie frumoasa dar repet eu nu sunt de acord.
Eu nu, dar o prietena l-a cunoscut pe actualul ei sot pe net; la acel moment ea era in Romania, el in Franta; culmea erau din acelasi oras, dar au descoperit dupa ce s-au cunoscut. La ora actuala au doi baieti superbi.
Da se intimpla sa iti intilnesti jumatatea pe net...stiu ca multi deacum sunt si casatoriti... dar eu inca ma mai intilnesc cu el