| GogosikaInfuriata a întrebat:

Ati intalnit vreodata in viata voastra, un barbat fecioara LOIAL, SINCER, LUPtATOR, genul de persoana care stie ce vrea de la viata, si care atunci cand isi doreste un lucru lupta mult pentru a-l obtine? Eu spre exemplu vb cu un astfel de baiat cam de 2 luni pe messenger si la telefon, suntem din orase diferite (50 de km distanta), El spune ca sunt genul lui, ca ne asemanam, ca l-am cucerit prin felul meu de-a fi si cum gandesc, ca nu a mai avut prietene asa, imi promite de fiecare data cand aduc in discutii problema distantei, ca "O SA FIE BINE iti promit", avand masina imi spune ca ne-am vedea cand am vrea, cand i-as spune "hai la mine" ar veni zburand. el lucreaza de la varsta de 14 ani, a ramas fara tata la varsta de 7 ani, de multe ori mi s-a parut ca a incercat sa ma puna in tema despre viata lui ca nu a dus o viata usoara, si ca s-a saturat de atat rau, sa stiu ca nu isi bate joc, sau ca nu e aventurier si ca e pretentios la femei (adica sa nu bea, sa nu fumeze, sa nu mearga in cluburi, sa stie sa gestioneze banii si sa nu fie risipitoare, sa-l asculte, sa-i dea sfaturi, sa nu fie materialista el avand o situatie materiala bunicica, sa fie gingasa dulce etc) si imi tot repeta ca a gasit toate acestea la mine si ca nu se da batut asa usor. Pare rabdator, calm, nu se agita ca sifonul, e oarecum critic, e sufletist ajuta pe oricine daca "vede" el ca-i om bun, de altfel mi-a si spus asta, vorbim zilnic cate 2 ore la tel noaptea asta dupa alte 3-4 ore de povesti pe messenger. I-am spus ca m-am cam grabit, dar momentan nu vreau o relatie si mi-a spus ca daca asta e decizia mea o respecta si sa ma mai gandesc ca el mai asteapta. apoi cand i-am zis la bascalie "daca numai vorbim 1-2 luni ma uiti" ca sa vad ce zice mi-a spus ca "nu te uit eu pe tine nici daca mor ti-am spus, am sa te caut si am sa te gasesc, sti ca esti pe placul meu, am castigat orice razboi si am sa te castig si pe tine, dar lasa timpul sa decida, pup un pui dulce si frumos" straight face Din alte auzite barbatii fecioare ar fi cam dracusori, manipulatori, infideli, grei de inteles si de suportat, mai vreau si alte pareri, de preferat cele deja traite in viata de zi cu zi happy din partea acelora care au avut de a face cu barbati fecioara.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar imi pare mie sau crede ca sta de vorba cu un copil? Ptr ce iti da atitea asigurari? Esti cumva de la banca si vrea sa obtina un credit? Nu stiu dar poate sint eu dincolo de toate astea si acum mi se par aiureli de doi lei.Singura asigurare ti-o poate da timpul dupa o anumita perioada.

7 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si prietenul meu este fecioara si tot pe net ne-am cunoscut si este un tip super.nu am cuvinte

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Insa nu cred in zodiiwinking Cum am mai zis si prietenul meu e fecioara insa nu ma intereseaza zodia ci comportamentul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si? Care dracu' este problema ta, aia urgenta si fara rezolvare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu pot spune ca sunt in situatia ta... l-am cunoscut acu`vreo 2 luni si noi vorbim foarte des, vb vreo 2-3 ore la telefon, prin mesaje, pe messenger si noi suntem tot din orase diferite.cam mare distanta la noi, e vb de vreo 600km, dar ne vom intalni, caci si el isi doreste asta.
Din cate am vorbit cu el, si el e zodia fecioarei, e foarte sigur pe el, stie ce vrea de la viata, ajuta cand considera ca poate, e extrem de calm, pune suflet in ceea ce face...happy
Eu zic ca merita sa incerci, insa decizia it iapartine intru`totulhappyMulta bafta!:*

| daiana92 a răspuns:

Da eu l-am gasit si eu sunt tot asa si el e asa incearca in viata trebuie sa le incerci pe toate

| gheorghita a răspuns:

Nu prea conteaza zodia ( parerea mea ) Oricum prietenul meu este fecioara, si este un scump. Este loial si sincer, si a luptat mult ca sa ma aiba, eu fiind nehotarata la inceput exact ca tine.

| Alinuzaalinut a răspuns:

Nu stiu