Nu te supara dar imi pare mie sau crede ca sta de vorba cu un copil? Ptr ce iti da atitea asigurari? Esti cumva de la banca si vrea sa obtina un credit? Nu stiu dar poate sint eu dincolo de toate astea si acum mi se par aiureli de doi lei.Singura asigurare ti-o poate da timpul dupa o anumita perioada.
Si prietenul meu este fecioara si tot pe net ne-am cunoscut si este un tip super.nu am cuvinte
Insa nu cred in zodii Cum am mai zis si prietenul meu e fecioara insa nu ma intereseaza zodia ci comportamentul lui.
Si eu pot spune ca sunt in situatia ta... l-am cunoscut acu`vreo 2 luni si noi vorbim foarte des, vb vreo 2-3 ore la telefon, prin mesaje, pe messenger si noi suntem tot din orase diferite.cam mare distanta la noi, e vb de vreo 600km, dar ne vom intalni, caci si el isi doreste asta.
Din cate am vorbit cu el, si el e zodia fecioarei, e foarte sigur pe el, stie ce vrea de la viata, ajuta cand considera ca poate, e extrem de calm, pune suflet in ceea ce face...
Eu zic ca merita sa incerci, insa decizia it iapartine intru`totulMulta bafta!:*
Da eu l-am gasit si eu sunt tot asa si el e asa incearca in viata trebuie sa le incerci pe toate
Nu prea conteaza zodia ( parerea mea ) Oricum prietenul meu este fecioara, si este un scump. Este loial si sincer, si a luptat mult ca sa ma aiba, eu fiind nehotarata la inceput exact ca tine.