Nici eu nu sunt adepta relatiilor pe internet.Mi se par superficiale si nu au nicio baza stabila.
Cei mai multi apeleaza la astfel de relatii pentru ca nu se cred in stare de o ''relatie reala'' in care sa dea 100% din energie si sentimente celuilalt.Asa, pe net, e usor...doar pierd si ei vremea vreo 6-7 ore povestindu-si ziua, crezandu-se indragostiti...
Dar fiecare cu conceptiile lui!
Ca exemplu, il iau pe un amic care si-a luat-o in freza de cateva ori cu relatiile pe net.Deee, una e fata pe net, alta e '''naturala''.
Sincer. ai dreptate. Cand vorbesti cu o persoana face2face ii observi s reactiile, il / o vezi fara atata photoshop e mult mai bine asa. Sincer nici eu nu cred in relatiile astea pe internet. E prea aiurea, mi se pare ca se ascunde multa falsitate.
Parerea mea.
Peace
Nu stiu daca m-am indragostit dar pe net mi-am gasit prietenul si acum suntem impreuna
Ai dreptate, internetul nu este facut pentru a te indragosti in timp ce il foloesti... dar cred ca poti cunoaste persoane cu care dupa ce le intalnesti te poti eventual indragosti.
Adry05 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: