| Lilia2621 a întrebat:

Ati iubit cu adevarat pe cineva, in afara de parinti, persoane de sex opus?

10 răspunsuri:
| laure_3087 a răspuns:

Pai normal toti am iubit ( adevarat/neadevarat ) pe cine de sex opus. Asta mereu sa intampla la prima vede sau chiar si in timp.

| justmeesb a răspuns:

Da, evident. De mai multe ori, e diferit de fiecare data pentru ca ne mai si maturizam intre timp.

| Crisu a răspuns:

Nu mai spuneti ca e evident. Sunt si copii de 10-12 ani care nu au cum sa spuna ca au iubit cu adevarat. Si pana la urma e o diferenta intre a tine la cineva si a te indragosti si a iubi pe cineva. Eu in prezent, sunt prima data indragostita si pot spune ca da, iubesc cu adevatar, dar pana acum nu am "iubit" pe nimeni asa.

| Daria a răspuns:

Da, evident. Poti iubi prieteni de sex opus:bunici, unchi, profesori, veri si lista poate continua...

| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna; eu nu am ajuns inca sa iubesc cu adevarat pe cineva pentru. ca am doar 11 ani dar am simpatizat.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Am iubit... si inca iubesc acele persoane, desi poate as vrea sa n-o mai fac.

| Anddrea a răspuns:

Cand zici iubit presupun ca te referi la marea iubire. Da, am iubit si a fost cea mai frumoasa perioada.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tu pleci de la premiza că mi-am iubit sau că-mi iubesc părinţii.
Când o să pricepeţi că nu toată lumea e la fel?

| Азбука a răspuns:

Depinde... unii pot iubi si persoane de acelasi sex. Se poarta! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarata iubire nu este la o varsta asa de frageda...ci adevarata iubire constituie momentul inc are partenerul tau vrea sa petreci intreaga viata cu el.