| Rukhsandra a întrebat:

Ati iubit pe cineva cu adevarat? si cand totul s-a terminat ce ati simtit? si cand il /o vedeati cu alta/altu ce faceati? asta la scurt timp de la despartire...

Răspuns Câştigător
| VodkaCoca a răspuns:

Eu cand m-am despartit de un fost iubit, inca il iubeam, dar el m-a luat cu frumosu a zis ca ar fi mai bine sa o lasam balta pentru ca eu cu gelozia mea il indepartasem, mai vorbeam cu el din cand in cand, imi curgeau lacrimile cand vorbeam cu el, simteam fluturasi in stomac ma uitam de vreo 5 ori pe zi pe hi5 lui sa vad daca e ceva suspect el inca tinea pozele cu noi pe hi5, vreo 2 saptamani nu stiam ce e cu mine, eram disperata, dupa aia el a inceput sa nu ma mai sune eu nici atat, aflasem ca isi facuse alta iubita si deodata mi s-a luat, desi aveam planuri de viitor cu el, si cu fostul care am stat 2 ani si 6 luni eu am decis sa pun punct, o luna am stat numai in casa mancam odata la 3-4 zile slabisem intr'un hal nici ai mei nu ma mai recunosteau, dupa aia multumesc tatalui meu ca ma mai facea sa zambesc ma mai scotea la cinema la un suc la mec, si ma ajutat mult, intr'o luna am ajuns la spital de 4 ori ca lesinam ca nu mancam, dupa aia tata nu s-a mai dus la munca sa'mi stea alaturi si incepusem sa ies cu tata sa ma distrez cu el, nu iti zic ca odata m-a dus si la discoteca rolling on the floor))) da nu imi era rusine pentru ca arata super tata plus ca erau prieteni deai lui bodyguarzi laughing) da a fost tare, lumea din discoteca credea ca e prietenul meu laughing), totusi nici in ziua de azi nu am trecut peste relatia de 2 ani si 6 luni, inca ma mai gandesc, el inca ma mai cauta de asta nu pot sa las in trecut, desi am prieten acum fostul inca imi trimite flori acasa se mai prezinta la mine la usa laughing, totusi cand il vad ma trec fiorii pentru ca prima dragoste nu se uita niciodata big grin, dar nu as putea sa'l iert ca am suferit prea mult pentru tot ce a facut.

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am iubit cu adevarat. Am simtit dezamagire. Nu faceam nimic. Pur si simplu era normal ca ea sa mearga mai departe. Regretele mari nu sunt pentru despartirea in sine, ci pentru motivele care au dus la despartire. Asa a fost in fiecare relatie de-a lungul anilor.

| tyana a răspuns:

Daca o relatie se termina cat inca iubesti acea persoana, pot trece ani buni pana sa iti revii, daca iubirea a fost sincera si de durata!
Sa il mai vezi si cu altcineva, la scurt timp dupa despartire, cred ca e tortura curata. Te poti consola cu ideea ca nu a meritat dragostea ta si poti invata din aceasta experienta dureroasa, la alegerea urmatorului iubit. Din moment ce la scurt timp dupa despartire el deja are pe altcineva e clar ca nu te-a pretuit deloc asa ca evita cat poti de tare intalnirile intamplatoare si considera-te norocoasa ca nu mai ai de-a face cu un astfel de individ.

| Rukhsandra explică:

Eu chiar il iubesc cu adevarat...idiotu m-a facut sa-l iubesc straight face
si el ce-a facut dupa 3-4 zile dupa ce mi-a dat papuci s-a "combinat" cu una care e mult mai urata si chiar nu se potrivesc si nu o zic numai eu o zic mai multi straight face
si ii vad mai mereu la scoala impreuna si ma doare...mai ales ca numai stie sa-mi zica nici macar buna cand ma vede pe hol la scoala
si imi pare rau chiar credeam ca ma iubeste dar cu cat trece timpul imi dau seama ca nu merita dragostea mea, merita doar dispret si indiferenta
dar tot nu pot sa-l uit si ma gandesc mereu la el si il visez mereu
ce pot sa fac...trebuie sa-l uit. nu e bine pentru mine daca continui asa si poate in fata lui joc rolul fetei care a trecut peste si nu-i pasa dar pe mine ma doare...

| madagascar a răspuns:

Pentru prima intrebare raspunsul e da, dar inca nu s-a terminat, deci nu stiu cum e cu despartirea, probabil ca nu as mai vrea sa-l mai vad niciodata, as pleca cat mai departe de tot sau as innebuni sau as muri depinde de motivul despartiri, e greu de spus, poate as merge inainte fara sa privesc inapoi

| OanaG a răspuns:

Eu cred ca da happy

Pai ce sa simt, decat tradare si ciuda...

| Octavutzu a răspuns:

Da. Dupa despartire la o luna 'mi-am facut alta prietena, asta se intampla acum 2 ani si ceva... Dar sincer si acum o mai am in minte si daca ar veni si mi-ar spune sa ne inpacam asi fi de acord.

| vyolycy a răspuns:

Am iubit cu adevarat si iubesc cu adevarat aceeasi persoana cu toate ca ne-am desp si mi s-a intamplat ce ai sp si tu in intrebare...in momentele alea sinteam ca daca il vad ii bag mana in gat si ii dau si una in pupatoarelaughingdar a trecut pentru ca aflasem ca nu are nici o treaba cu tipa respestiva si nu de la el ca in atunci numai credeam o iota din ce-mi spunea

| Just a kid a răspuns:

Da...si nu am apucat s ail vad cu alta da am auzit ca ii place de alta.si simteam ca mor da nu ii aratam.il tratam cu indiferenta si s-a intors la mine dupa cateva saptamana cand sa convins ca pot fara el.acum iar neam desp...si iar ma doare frt tarecrying

| Eu4EverX a răspuns:

L-am iubit si il iubesc desi nu merita, la inceput m-a iubit si el dar pe urma s-a jucat cu sentimentele mele.Nu l-am vazut deocamdata cu alta dar cand stiam ca e interesat de alta simteam ca, cade cerul pe mine.

| JustMe a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, am fost asa indragostita dar nu cred ca am simtit iubirea adevarata...

| Bii26 a răspuns:

Am iubit cu adevarat! Si cand totul s-a terminat m-am simtit rau pentru ca tot il mai iubeam si el ma iubea. Dar, cand il vedeam cu alta, incercam sa ii despart.Fiind toate prietenele mele cu care umbla si asa ca... Da, asta la cel mult 2 saptamani de la despartire.Baietii astia.Nu mai stiu cum sa pacaleasca fete!

| un copil:x a răspuns:

Cred ca da, am tinut foarte mult la un baiatlove struck, dar nu am avut o relatie cu el, doar o aventura, cu toate ca s-a tinut 2 ani dupa mine. Iar cand il vedeam cu alta, cred ca pur si simplu imi parea rau.Si acum, chiar daca nu mai tin la el nu este foarte placut sa il vad cu altahee hee. El a fost foarte important pentru minelove struck iar amintirile cu el le pastrez in inima, ca fiind cele mai frumoase momente din viata mealove struck

| Adela50 a răspuns:

Da am iubit.Pai ce pot simti dezamagire profunda, durere, mai ales ca el zicea ca m-a iubit. Un mincinosoh go on
Pai simteam ca nu mai are rost sa traiesc, ca toata viata mi s-a distrus.Pai ce puteam sa fac, treceam pe langa ei cu indiferenta si dupa aia plangeam.

| Bab a răspuns:

Am iubit pe cine nu a trebuit! dupa o perioada am uitat toata indiferenta lui sa transformat in ura si nu mai simteam nimic imi era indiferent! nu merita nici un baiat iubirea unei fete

| Bella_3622 a răspuns:

Am iubit pe cine-va, enorm. si m-a durut enorm cand ne-am despartit. Cand il vedeam cu cate o fata incercam sa imi pastrez calmul, si incercam sa nu ma vada ca ma doare. Dar ne-am impacat dupa ceva vreme, el a inceput sa ma iubeasca foarte mult. Dar ne-am despartit iar ca eu nu il mai iubesc (pur si simplu nu suport sa mai fiu cu el )...Atunci l-a durut pe el. Asta e.

| secret_2443 a răspuns:

Cand ne-am despartit si il vedeam cu alta imi venea sa plang de ciuda si acum daca il vad cu alta sunt geloasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am iubit enorm de mult o femeie, in momentul cand m-am despartit de ea... ce am simti? pai imagineaza-ti ca ramai singurul om de pe fata pamantului, fara NIMIC, imagineaza-ti ca familia ta te-a renegat stiing ca te iubesc enorm si ca iti vor tot binele din lume, imagineaza-ti un copil de 3 ani care vrea la mama iar mama il respinge ce e in sufletul lui, ceva de genu... oricum m-a marcat si simt si acum! bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iulia -uneori nu e sa fie ceva imposibil te atrge intotdeauna, tar ar tebui sa te consoleze gandul, caci nu a fost sa fie, ca toate se intampla cu un scop.