Eu iubesc si acum desi situatia noastra pare rupta din telenovele. El mult mai mare, instarit, cult, elegant. Eu studenta, culeasa din cartier cu tot cu obiceiuri proaste, cu situatie materiala nu prea roz. A facut din mine o doamna, mi-am schimbat ideea de cum trebuie sa decurga viata mea si am indraznit sa am planuri marete. Eu simt tot ce face, stiu unde e desi nu e langa mine, desi nu imi spune. Am fost alaturi in clipele grele si este singurul care ma face sa -mi treaca orice durere fizica, sufleteasca prin simpla lui prezenta sau un telefon de " cum a fost azi? ". Singurele lucruri nefolositoare in relatia noastra sunt cuvintele, ne intelegem din priviri, atingeri. Imi doresc sa ramana asa si sa ajungem sa avem si 1 bb
Buna, da, am iubit si iubesc cu adevarat un baiat...stiu sigur ca e vorba de o iubire adevarata chiar daca a inceput cand eram cam micuta, adica aveam 13 ani jumate, de 3 ani jumate ne stim si cum l-am vazut prima oara m-am si indragostit de el...era baiatul perfect pentru. mine dar totusi eu eram o simpla fata si el baiatul tupeist, smecheras care umbla cu toate si nu are relatii serioase.Ma multumeam cu un pupic pe obraz, cu o imbratisare si cu o vorba, apoi a urmat primul sarut pe buze si eu eram in al 9-lea cer;
L-am cunoscut pe strada lui cand am mers cu o prietena la o colega care era vecina lui, apoi l-am vazut, l-am placut, m-am indragostit si acum il iubesc si sunt foarte sigura de asta.Credeam ca e ceva trecator, ca nu stiam eu la 13 ani jumate cum e iubirea adevarata dar uite ca m-am inselat.Nu a fost trecator, sentimentul e mai viu ca niciodata. Dupa 1 an jumate m-am bagat cu el, credeam ca glumeste doar cu mine si ca relatia nu va dura, stiind cum era el, mai ales ca era si este cu 5 ani mai mare ca mine, stia um sa seduca o naiva
. Am acceptat sa fiu cu el si nu imi pare rau, avem 2 ani de cand suntem impreuna si ne iubim pe zi ce trece tot mai mult.Am facut multe lucruri impreuna si e singurul baiat pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi, simt ca acest sentiment e reciproc.Am multe intamplati cu el si avem multe planuri de viitor, asteptam sa termin eu liceul si avem planuri de casatorie si simt ca el e alesul, ne iubim si nu putem sta unul fara altul, ne sunam de 20 de ori pe zi, ne vedem aproape zilnic si facem multe impreuna.
Stiu ca e iubire adevarata pentru.ca am indurat multe pentru. el, toti erau impotriva noastra, in special familia mea care nu l-a acceptat, in plus si prietenii mei, de fapt asa zisi prieteni falsi. Dar am luptat impreuna si iubirea noastra a invins.Sunt multe intamplari si am trecut prin multe care prefer sa nu le relatez aici si acum ca nu vreau sa plang, in fine, ideea e ca si o iubire copilareasca se poate transforma intr-o iubire de o viata!
Funda nu voi primi sigur
Dar pot spune ca.am iubit sau cel putin a fost un sentiment extrem de puternic.Ciudat e ca nu stiu sigur ce a fost
Ne am despartit si au fost momente in care m am gandit la el, da, dar a trecut viata merge inainte.Nu degeaba lucrurile au decurs asa.
Nu pot scrie aici povestea, probabil frecventeaza site ul acesta, nu vreau sa par ridicola
bye bye
Pai am iubit o fata si o iubesc enorm si acum sincer si neconditionat, insa pentru ea a iubi in felul acesta si ai acorda atentie si ai spune multe lucruri la care orice fata viseaza nu i-au fost de ajuns si a hotarat sa ne desp dupa 3 ani,, iar acum am aflat ca sta cu altcineva, deci trage si u concluzia care pe care a iubit? si sa te gandesti ca inima nu trebuie sa o dai nimanui pentru ca nimeni nu o merita in totalitate si sa nu ai niciodata dar niciodata incredere 100% pentru ca la un moment dat acea persoana te va dezamagi, nu doresc nimanui sa ii se intample asa ceva