Nu ma pricep sa imi tin gura uneori. Asa ca pe data de 6 ianuarie a unui an, m-am asezat la calculator si am scris tot ce trebuia sa scriu pe un forum. Si nu am mentionat persoana. 4 zile mai tarziu am primit un e-mail asa de frumos cu "si eu te iubesc".
Da, eu iubesc in prezent in taina, si persoanei respective nu ii pot spune, plang mereu
Da, oricui i se intampla... mie mi s-a intamplat cand eram mai micuta, imi placea de un coleg de clasa dar el radea mereu de mine, isi batea joc si sufeream foarte mult chiar daca eram doar un copil! Cred ca cel mai urat sentiment este sa iubesti si sa nu fii iubit, ba mai rau sa fii respins
Da.si nu i-am putut marturisi pentru ca el nu ma iubea. Poate tinea la mine, dar nu iubea si atunci am preferat sa tac!
Da s-a intamplat,... sau mai bine zis m-am imbatat cu apa rece pe messenger 2 ani de zile, dar in realitate nu ne-am vazut, poate a fost mai bine asa, dar o data m-am eliberat am strigat in gura mare aici pe TPU( intrebare anonimqa) ca il iubesc, are si el cont aici
Da, deoarece intr-o mare masura eu am pastrat tacerea ca nu eram convinsa ca el impartasesti aceliasi sentimente ca ale mele si ma temeam de un refuz.Nu eram convinsa ca da el este baiatul cu care pot sa ma intilnesc. Dar este foarte rau atunci cind este o iubire imposibila.Eu si in prezent iubesc o persoana chiar daca ea stie ca mie imi place de el dar nu stie ca este ceva mai mult dar el de acum ...este foarte rau
Daa)Imi placea in generala de profu de geogra.Mama miaa. abia apucam sa vina ora lui.imi invatam lectia pentru fiecare ora.si in weekend am invatat.ba chiar am mers la olimpiada la geogra.Asa mult imi placea profu.Si-mi placea cand se uita asa la mine""si ma lauda. Dapa s-o insurat.No da-i pace.is sigura ca si-o dat seama ca-mi placea de el. da in fine.
Fix azi am implinit 1 an si 4 luni de cand is cu pr meu si st fericita
Cu mare respect, vorbesc serios, fetelor. santeti de groaza! cum adica iubiti in taina si nu puteti spune ma? ce-i de capul vostru?! vreti sa muriti de inima rea?! ati face bine sa spuneti celui in cauza chestia asta, astfel o sa va faceti prieteni adevarati, chiar daca ei sunt ai alteia! credeti ca baiatu nu stie ca-l iubesti, ce crede el de tine?,, uite ce prietena am, o prefacuta, nu are curaj sa-mi spuna adevarul". hai, curaj! nu o sa patiti nimic, din contra, o sa va simtiti mult mai bine daca spuneti!
Da`.
mi-a fost frica sa nu stric prietenia` prin gestul de sinceritate care urma sa-l fac.
mi-a fost frica de urmari