| aLina_8828 a întrebat:

Ati jucat vreodata Metin2 RO? :p
ce parere aveti despre acest joc?hee hee buna sau rea?! explicati dchappy

funda:pbig grin

Răspuns Câştigător
| Ionutz a răspuns:

Poi eu am jucat este un joc despre care pot spune multe acest joc,, metin'' RO este un fel de joc pentru. obsedati de jocuri in genu eu cred ca multi copii din acest joc sunt cam obsedati. In fine jocul este si dragut ca inveti sa pierzi si sa castigi ex: eu am jucat 4 luni am facut lvl 38 si din greseala mi-am facut intr-o duminica un fms+9 si abanosi+9 deci din greseala fara nimic fara pergament si i-am vandut si am facu 50kk plus pe deasupra ca aveam si eu 20kk si un alt fms+9 cu paguba buna si am pus si pe ala in magazin dar in loc sa pun 17kk am pun 170k din greseala in fine prostia mea dar cu ailalti 70kk i-am stricat intr-o ra am cumarat fms sa le fac +9 eu nu stiam ca esueaza si am stricat vreo 5 fms si 5 rib si alte cacaturi si am mai ramas cu 6kk si m-am f... t pe el metin ...Plus ca eram si obsedat putin dar m-am lasat cu greu

16 răspunsuri:
| alecssya1ayss a răspuns:

Buna... dar si rea. buna pentru ca este super.rea deoarece creeaza dependenta. funda?

| teroalex008 a răspuns:

Il urAsC

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... buna, intr-un felhappy. am jucat luni, ani poatehappy. cam de cand a aparut virgo happy. desi am ajuns doar la lvl 41, am fost importanta, si notorie si mi-a placut sa ajut...batting eyelashes. si totusi rea, pentru ca prin perioada aia mai mai sa raman corijenta intr`a 8`a frustrated. wtv nu regret, a fost o perioada frumoasa =)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:O eu sunt obsedat am jucat metin ro 4 ani si am lvl 78

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu am ce să explic deoarece nu l-am jucat niciodată!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am jucat 2 luni si am facut lvl 56 int+9 dar e cam naspa metinu pentru ca sunt ca tigarile daca te-ai apucat nu le mai lasilaughing dar in fine e misto jocu si naspa ca iti trebuie euro ca sa faci lvl maretonguetonguetongue

| Tudor_9532 a răspuns:

Eu cred ca e un joc foarte interesant.Si da e putin opsedant.Devine interesant dupa ce faci lv 30 si si mai interesant dupa ce inveti smecherii(ex. sa nu esueze iteme, carti etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un joc cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu nu am jucat acest joc, dar am auzit multe lucruri depre el si pot spune ca nu sunt deloc bune. Nu stiu sincera sa fiu mi se pare un joc care pe mine nu m-ar pasiona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori daca se poate sa va intreb ceva: ce va pasioneaza atat de mult la acest joc? De ce vi se pare atat de captivant! As dori un raspuns pe id-ul trifescugabriela

| SionAlex1997 a răspuns:

Joc metin2 d vreo. 3-4 ani, am mers la un baiat in vizita si cautam niste jocuri MMORPG (un fel d actiune combinata ca strategie) si am gasit metinul, am mers acasa nerabdator sa joc si pe parcurs am capatat experienta, imi place foarte mult, dar pentru asta a trebuit mult timp de practica, poti sa intri p site-ul oficial pentru detalii, sau, daca ai orice intrebare ma poti intrebawinking eu zic sa il incerci, nu ai nimic d pierdut big grin dar sa ai rabdare ca el, funda? puppy dog eyes

| spectra3000 a răspuns:

Parerea mea despre ro este rea(dar buna pentru incepatoriilaughing) daca vr intr-adevar sa te joci metin incearca unu mai mult pvp(player vs player)cum ar fi: lunaris, united, hammer, etc...eu joc metin dar nu sunt dependent oricand ma pot lasa...tu sper sa nu devii dependenta daca te apuci succes

| ItsMyTime a răspuns:

Metin 2 ro este cred cel mai tare joc si da creaza dependenta si e chiar foarte bun jocul dar oaeni de pe el sunt prea bulangi si aia strica tot jocul asta si GM-ul care da ban din prima nu te avertizeaza sau ceva de genu ca aia se trezesc cu GM si fac ce vor cu toti jucatori mai ales pe virgo unde sunt hackeri in prostie ca GM nu stie sa dea ban doar pentru ca injuri sau ca il bati la duel zice caai hack si face pe smecherul si asa iei ban aiurea si te enervezi si asa te lasi de metin sau povestea mea mi-am loat ban la lv 43 pe sura BM si stim toti ca sura BM creste cel mai greu gintre toti si cu itm ful+7, 8,9 si cu un calculator care merge greu va dati seama ca m-am chinuit 4 ani pentru lv asta si sa iei ban dintr-o prostie de reclama e aiurea rau de tot ok asta a fost parerea mea bafta

| OnuOnulică a răspuns:

1) Ai gresit categoria.
2) Il urasc

| Leon73 a răspuns:

De tot rahatul
a ajuns in ultimul timp un joc controlat de inchizitie
nu poti zice nimic ca ai si luat mute
daca zici ceva mai deocheat direct ban
pur si simplu au inceput sa migreze playeri catre private care arata cat de cat respect fata de playeri
daca vreti sa va convingeti intrati pe metin2ro serverul taurus
sa vedeti ca pe regatele red si blue ii numeri pe degete, exceptand shopurile care is ale acelorasi playeri care joaca
deci in consecinta un server cu GM ii care nu stiu cate urechi au in cap si se cred Zeii

| NaruToNR1 a răspuns:

Nu creaza ma dependenta la orice jucator, depinde cat timp liber ai. Daca ai mult timp liber si nu ai ce face normal ca te si joci metin2ro. Dar eu as zice ca 4 ore pe zi pe metin nu aduce dependenta. Dar problema este cu hackerii, ratatii si Gm-ii de pe sv.

Întrebări similare