anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati mai vrea sa fiti din nou virgine?

Răspuns Câştigător
| Ирина19 a răspuns:

Si da si nu, Da pentru ca prima data am facut cu cine nu merita, Nu pentru ca dupa primul contact sexual m-am schimbat foarte mult, deja ma uitam la viata cu alti ochi, m-am maturizat mult.

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sincer, nu mi se pare important acest aspect. N-am inteles inca niciodata de ce intr-o extremitate se afla parasutele si in una mironositele care se il asteapta pe Fat-Frumos si pun tamaie sub pernathinking

| Cătălina a răspuns:

@LittleTweety, mai bine iti pastrai raspunsul numai pentru tine!

| Rukhsandra a răspuns:

Sti nu e mare diferenta intre o fata virgina si o fata care numai e virgina...Si n-ai de ce sa regreti ca numai esti virgina...

| Miauti a răspuns:

@Rukhsandra sti raspunsul tau e cam fraged. Pai e o diferenta. Si iti dau o explicatie daca erai sa zicem violata de unul de 30 de ani? mai iti doreai sa spui ca nu regreti ca numai esti virgina.

Vezi tu unii dintre oameni mai patesc chesti din astea si regreta ca unii nu inteleg sa fi virgina si sa faci sex cu o persoana care te place.

| Ana a răspuns:

Eu inca sunt virgina

| Bubu_5492 a răspuns:

Atata timp cat ai facut-o prima oara din dragoste si aman2 ati pastrat o amintire frumoasa.atunci nu ai ce regreta.

| BoBBy a răspuns:

HeHeHe, se poate rezolva smug
laughing)

| CrySsa_4535 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| DarkGirl a răspuns:

Sincer nu as vrea, virginitatea e o povara, iti dai seama de acest lucru abia dupa ce te dezvirginezi, morivul? durerea e ingrozitoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

| Annonimu a răspuns:

Nu Vrei Sa Te Dejvirginez eu?

| Annonimu a răspuns:

Littel vrei sa facem o partida de sex nebuno

| HeHeHe_5022 a răspuns:

Eu ink is virginatonguetongue

Întrebări similare