anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati observat ca daca intr-o zi chiar vreti sa va purtati frumos si sa spuneti persoanelor ce inseamna cu adevarat pentru voi ei cred ca esti fals, ca te prefaci dintr-un motiv sau altul? De ce? Le e chiar atat de greu sa accepte ca pentru cineva chiar inseamna ceva? Cum poti sa faci sa poti spune ceea ce simti fara ca oamenii sa te considere un fals si poate chiar si sa te respinga?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Poartă-te frumos în mod constant.
Dacă iau la mişto nişte oameni 5 ani şi după aia brusc mă trezesc că-nseamnă ceva pentru mine, doar n-aş vrea să mă şi creadă.
Şi invers, un om care mi-a făcut rău sau m-a jignit în mod constant, dacă brusc se trezeşte că însemn ceva pentru el, normal că nu-l cred.
Salut.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata asa cum zici tu, dar asta din cauza ca incerc intotdeauna sa ma port cat mai frumos si le spun mereu peroanelor care inseamna ceva pentru mine adevarul. Niciodata nu imi descarc nervii sau fitele pe altii si oamenii stiu ca asa sunt eu naturala, ca nu ma prefac.

| Libelle a răspuns:

Sau cand iti dai interesul si iti pasa de ele iti arunca niste vorbe din-alea de tot c****u numai pentru ca au draci
da asta e.rabdarea le rezolva pe toate.

| IsabelaIssa a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi nici fetelor nici baietilor nu le mai e usor sa mai creada in iubire. Si asta din cauza ca majoritatea inseala, mint, sau sunt pe interes. Motive sunt multe ca o persoana sa nu aibe incredere in cealalta, important este ca tu sa stii sa te faci speciala in fata lui, sa ii demonstrezi ca nu esti ca restul fetelor, si ca sentimelntele tale pentru el sunt sincere. Increderea se castiga in timp, presupun ca nici tu nu acorzi incredere oricui. Multa bafta iti doresc happy

| doinitza12 a răspuns:

Poate ca nu-s invatati cu tine sa fii asa. dar cu timpul se vor deprinde

Răspuns utilizator avertizat
| XmytaX a răspuns:

Daca as sti cati ani ai ti-as zice dar nu ai mai mult de 20 te inteleg am trecut prin asemenea chesti si stai ca ai sa vezi pe vitor oricat ai incerca nu rezolvi nimic sa prea putin eu iti recomand sa fi tu si atat