Buna, bravo tie, ma bucur ca ai intentia de a te pastra virgina pana la casatorie insa sti cum e...niciodata nu poti sti ce ti se iveste.
Adolescentii isi incep viata sexuala prea devreme din mai multe motive.Fie din lipsa grijii parintilor care au si ei importanta, conteaza mult educatia primita, apoi accesul care il au la informatii in legatura cu sex, peste tot se vorbeste de sex, sunt atatea site-uri cu sex, normal ca curiozitatea, anturajul, naivitatea dus la inceperea vietii sexuale cand inca corpul lor nu e pregatit nici fizic si nici psihic.
Nu e nimic rau in ceea ce faci. te felicit ca iti traiesti copilaria si sper ca in viitor sa dau peste cat mai multe domnisoare ca tine.
ieri am pus si eu o intrebare exact p tema asta, si ma intrebam dc nu se informeaza cei mici inainte sa isi inceapa viata sexuala.acolo o sa gasesti rasunsul la intrebarea dc.iti voi lasa linkul si te rog sa citesti d acolo ultimul meu raspuns.http://www.tpu.ro/......e-azi-mai/
Eeeee... ai 15 ani...
va veni unu sa; ti schimbe mintea stai tu linistita. Cand o sa fi in stare de orice pentru aceea persoana.
inca ai 15 ani.
Intr'un an se pot intampla 10000 de lucruri si schimbari.
e bine sa stai cu gandu asta dar.
o sa ajungi la 17, 18 ani...
Eeeee tu ce cuminte esti
fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea, in ce mod vrea si cu cine vrea
e decizia lor, poate atunci se simt pregatiti, poate au gasit persoana potrivita si poate pur si simplu asa vor
mai bine iti incepi viata sexuala cand simti ca e mai corect, cand crezi tu ca esti pregatit, cand te simti iubit si cand sti ca cel caruia ii oferi asta merita decat sa iti incepi pe la 19-20 de ani doar pentru ca esti prea mare sau mai stiu eu ce...
asta e parerea mea
Foarte bine faci! Copilareste pana mai poti! Sex o sa tot faci toata viata, asociat cu necazurile pe care acesta le poate aduce:boli si sarcini nedorite.
Nu mai exista multe fete ca tine...imi pare rau sa o spun. Dar ma bucur pentru ca mai gasesti si o fata normala nu numai fomiste. nu stiu ce sa zic, poate copiii considera sexul ceva foarte cool si foarte smecher si vor sa incerce...alta explicatie nu gasesc
Fiecare tanar gandeste diferit. Poate avea 14-15 ani si sa gandeasca foarte matur. Datorita faptului ca fetele sunt mult mai mature de mici, pe cand baietii se maturizeaza foarte greu, fetele isi cauta un prieten mai mare decat ea, iar prietenul fiind mai mare decat fata vrea sex si oarecum face presiuni asupra ei.Nu in toate cazurile se intampla asta.Cateodata intervine si curiozitatea de la o varsta foarte mica. Avand internet copiii urmaresc tot felul de filme si se gandesc cum ar fi sa incerce si ei negandinduse la consecince.La baieti este mult mai usor decat la fete.
Flori nu e motiv de laudat ca te uiti la scooby doo si ca vrei sa te pastrezi pana la nunta. adolescentii se dezvolta diferit unii gandesc matur inca de la o varsta frageda altii o fac doar din plictiseala...si eu ma uit la desene animate nu-ti interzice nimeni dupa inceperea vietii sexuale sa nu mai deschizi televizorul. nu judecati ca toti sunt incuiati la minte cand fac acest pas in plus poate ca nu ai gasit o persoana care sa fie atat de potrivita pentru tine incat sa renunti la acest lucru. dupa parerea mea nu ar trebui sa-i mai judecam atata pe toti pentru ca decizia le apartine dar ii poti ajuta inainte sa descopere cum sa se protejeze corect. nu credeti?
Si eu tot 15 ani am, si fix ca tine gandesc!
Ce bine ca se mai gasesc fete ca noi
Si da, am observat multe intrebari pe TPU gen "Am 12 ani si am facut sex cu prietenul meu, oare o sa fiu gravida?"
Eu sunt de parere ca acesti copii sunt asa din cauza anturajului care se inmulteste pe zi ce trece cu fete [pardon femei la 12-13 ani, daca se poate spune asa] care le este gandul la altceva.
Bravo tie eu la ceva de genul asta fac dar mult mai de lunga durata pana la moarte am 37 de ani si n-am facut asa ceva in plus nici nu vreau sa o fac, copii adolescenti incep repede pentru ca nu au primit educatia necesara sau parintii sunt separati ori mama nu e langa copil sal educe cum i se cuvine
Eu am aproape 17 ani si inca sunt virgina... si am de gand sa raman asa pana intalnesc persoana potrivita, chiar daca asta se va intampla si peste 3-4-5 ani(din punctul asta de vedere sunt rabdatoare)
ma gandesc poate ca unii vor sa isi inceapa viata sexuala la o varsta de 12-13 ani pentru ca e totusi unul din lucrurile pe care adultii fac, sau vor sa vada pe pielea lor de unde vii copii, ori au prea multa libertate si prea putin ajutor din partea parintilor.
oricum, momentan singurul lucru care chiar ma sperie la site-ul asta sunt intrebarile de tipul: "am 12 ani si am facut sex cu cineva. oare am ramas insarcinata?". sincer pana ce am gasit siteul nici macar nu auzisem de mai mult de 5 fete care sa fi facut sex inainte de 14 ani.
Ops. am dat publicare inainte sa corectez o greseala: intr-un loc e "vin copiii" nu "vii copii"
Eu zic ca gandesti foarte bine si daca faci asa cum zici Dumnezu te va ajuta mult si vei fii foarte fericita si vei fii ferita de multe necazuri.
Scooby-doo nu e o scuza , deja daca ai postat intrebarea asta aici, inseamna ca te gandesti la sex, si te gandesti cum procedeaza altii in asa situatii. Ma rog, insa e bine ca macar ai gandirea indreptata in acest sens,
Hai sa nu-i mai judecam pe ceilalti si u draga, daca nu te-ai gandit niciodata la asta de ce ai postat intrebarea asta? atat de mult iti pasa de ce fac ceilalti?
vrei sa te pastrezi pana la casatorie...lasa-ne cu astea, fata mea, nu stii ce se poate intampla, niciodata sa nu spui niciodata ca maine-poimaine intalnesti un golan care te face din 2 vorbe si cazi in plasa si ti se sparge globul ala de cristal cu tot cu scooby-doo
apropo, si oamenii mari se mai uita la desene, dar u...
daca tot te crezi asa pura, nu mai comenta vietile altora si vezi-ti de a ta sa nu-ti pierzi castitatea pana la casatorie
anonim_4396 întreabă: