| Anonima22042020 a întrebat:

Ați pățit sa va placa de un băiat și sa va excite gândul la el când nu e lângă voi dar sa deveniți cumva inhibate când e cu voi și va săruta și atinge? Încerc sa îmi dau seama de ce am pățit asta. Îl plac foarte mult pe băiatul asta dar parca nu mă pot bucura cu adevărat de momentele cu el… va rog fără răspunsuri la mișto și mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

5 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Este normal să experimentezi emoții diferite atunci când ești într-o relație sau în preajma cuiva de care îți place. Poate fi stânjenitor sau intimidant să fii apropiat de cineva de care îți place, mai ales dacă nu ai mai avut o relație romantică înainte sau dacă nu ai fost încă într-o situație în care cineva ți-a arătat afecțiune fizică.

Există mai multe motive pentru care poți simți inhibiții atunci când esti cu cineva de care îți place. Poate fi o reacție naturală la emoțiile puternice pe care le simți și poate fi dificil să te concentrezi și să te bucuri de moment dacă te simți stresat sau anxios. De asemenea, poate fi dificil să te simți confortabil și relaxat dacă nu te simți încrezător în tine sau în relația ta.

Dacă te simți inhibată atunci când esti cu cineva de care îți place, poți încerca să vorbești cu el despre cum te simți și să îți explici temerile sau îngrijorările tale. De asemenea, poți încerca să te relaxezi și să te concentrezi pe momentul prezent, să te distrezi și să te bucuri de timpul petrecut împreună. Dacă totuși te simți încă stresată sau anxioasă, ar putea fi util să vorbești cu un terapeut sau cu un prieten de încredere despre cum te simți

| mihai69 a răspuns:

Pentru că ești virgină și ești "speriată" de momentul când va trebui să treci "pragul".

greece12
| greece12 a răspuns:

Scumpa mea anonima,asta e diferenta intre imaginatie si realitate.
Stai singura si iti imaginezi mii de lucrusoare...dar cand esti langa el,tot ce ti-ai imaginat e altfel,capata alta insemnatate,alta greutate si e normal,nefiind obisnuita,sa te strangi ca un arici!
Este ceea ce deplang eu la generatiile internautice,se indragostesc pe net,se saruta pe net,fac sex pe net si cand se trezesc fata in fata,nu au ce-si spune! Ok,nu e cazul tau,dar imi scoteam si eu naduful!happy
Ca sa te simti altfel si sa poti sa te bucuri de fiecare clipa,cauta sa comunicati,sa va cunoasteti mai bine.
Vorbiti despre lucrurile care va plac,si tie si lui,vedeti ce va place la fel si ce nu,ascultati muzica impreuna sa va testati gusturile,stii,in asemenea momente,apropierile se intampla involuntar si nu vei avea nevoie sa te tii in autoaparare,vei fi si vesela si destinsa.
Vorbeste-i, intreaba-l si cand iti raspunde, asculta-l cu atentie.E un mod sigur sa va apropiati si sa poti functiona exact ca in imaginatia ta!
Mult succes, curaj, relax si An Nou fericit!

| VoidEternal a răspuns:

Inca nu te simți confortabil in preajma lui. Petreceti mai mult timp împreună și lucrurile vor evolua de la sine.

| blackann a răspuns:

Probabil pentru ca esti virgina si timida.