| dfsdsf a întrebat:

Ați pățit vreodată să vă apară în vis o persoană pe care o știați încă din liceu? Uneori, apare în visul meu o fată pe care o știam de când eram în liceu și pentru care am simțit cei mai mari *fluturași* în stomac vreodată. Nu am avut decât 2-3 ocazii în care am stat de vorbă cu ea, conversații dintr-alea de adolescenți timizi și fără experiență de viață și doar atât. Prin clasa a 11-a ea a renunțat la școală și s-a măritat cu un țigan cu bani, un burtos tuciuriu și analfabet...
Ne-am mai văzut așa din vedere și de câte ori o vedeam cu el de mână aveam senzația că inima mea se oprește... mă copleșea brusc un sentiment de mâhnire și dezamăgire, o priveam în ochi de pe cealaltă parte a străzii, la fel și ea se uita în ochii mei și își pleca capul, rămânând crispată. Nu-mi venea să cred că ea, care a spus cândva că eu sunt cel mai special și bun băiat pe care ea l-a întâlnit vreodată, a ales să dea cu piciorul unei posibile povești de iubire ca în filme, doar pentru o viață plină de lux și bijuterii, mai puțin dragoste adevărată.
Au trecut deja ani de când sunt plecat departe de casă...Toată lumea îmi spune să-mi găsesc o fată, că nu e normal să stau așa singur, să-mi fac un rost, șamd. Dar pur și simplu nu pot să am sentimente pentru nicio altă femeie din lume, oricât mi-aș dori asta, nu pot nici măcar să ating o altă fată, că în momentul în care vorbesc cu orice fată, îmi imaginez că este ea și vorbesc cu ea...
Oare am făcut vreo obsesie pentru această fată?
Mă gțndesc uneori să vin în țară și să iau legătura cu ea, să vorbesc cu ea că vrem doar să discutăm ceva împreună și când ea iese afară, să o iau forțat în mașină și să plec din România, chiar dacă este măritată.
Iar a doua variantă este că dacă ea refuză asta, să o împușc în cap și să mă omor și eu în mașină, pentru că de 2 ani de zile nu mai am somn noaptea, nu pot trăi cu gândul că ea se așează în același pat și împarte același pat cu acel bărbat. Sunt sigur că ea nu simte nimic când face sex cu el.
Poate v-am plictisit, îmi pare rău dar am simțit oarecum nevoia să mă descarc

Răspuns Câştigător
| PIPER23 a răspuns:

Trebuie sa traiesti constient. Fata aia e departe de tine, si e cam imposibil sa mai ai tangente cu ea. Plus de asta e dezamagitor sa alegi o viata cu un manelar cu bani. Cred ca ai putea mult mai mult de atat. Trebuie sa descoperi alte fete, si cu siguranta vei fi surprins de ce ai putea gasi.

1 răspuns:
| Necunoscut112 a răspuns:

Din păcate, ceea simţi tu este rezultatul problemelor psihice pe care le ai. Te sfătuiesc să mergi iniţial la un psiholog, şi de acolo ţi se va recomanda un psihiatru, dacă e cazul, aşa cum cred eu că e.