Cam 2 ani si ceva! Tot amana sa ne vedem, diverse motive... pierdere de timp dar atunci, mi-a fost benefica perioada, eram plecat si in strainatate, altcumva trecea timpul!
Da! Si totul a fost o mare minciuna, din partea ei! Totul, nume, poze! Cu exceptia vocii! Ce teapa...
Despre cine e vorba?
Despre o mandruta virtuala
Eu mănânc săpun mereu, și când îl mănânc îmi provoacă orgasme în stomac, e vorba despre mine, mă, keep calm. Hai la o țâgară specială, fac cinste.
Iarto doamne ca nu stie ce spune, nu-i doresc raul, a fost candva in inima mea
Nu,doar am fost interesat de anumite fete cu care m-am intalnit ulterior in viata reala.
Mai departe povestea nu isi are rostu.
Dupa mine, o interactiune online nu trebuie sa tina mai mult de o saptamana.
Daca ma indragostesc de o persoana cu care conversez fara sa ma vad cu ea, ar suna la fel de penibil cum ar suna sa faci copii virtuali...
Da' chiar ba Ray, ai patit vreodata asta? Oh stai ca mi-am amintit, cu Yasmin, huh? C:
*uuu wut a fucken low-blow would u look at that m8*
De câteva ori. Cea mai "serioasă" a durat 2 ani, în care conversam, dar nu ne-am numit niciodată iubiţi, cred că ne era frică... (Aici sunt mai multe detalii). Chiar dacă nu eram, vorbeam mai deschis decât nişte iubiţi.
Sfârșitul s-a ajuns la comun acord, realizând că ne facem rău.
Cred în oarecare măsură în astfel de relaţii, odată ce devine şi real.
Mai greu să mă îndrăgostesc acum...
Poate e totul de dragul artei...
Da, am pățit și sunt intr-o relație cu acea persoana de un an și cinci luni dintre care 8 luni a fost relație la distanță
Frumos la cati km si cat timp ati vb online?
535 de km, am vorbit destul de puțin online pana sa ne dam seama ca vrem sa fim împreuna