Da, mi s-a intamplat a durat chiar o saptamana, toate bune si frumoase pana mi-a dat un sms:considera ca ar fi mai bine sa se termine aici relatia, asa crede ca este mai bine.Asa brusc.Si cine crezi ca era prost sa se mai impace!
Am patit sa fiu un an implicata intr-o relatie ca in povesti si sa ma despart de el fara motiv, sau el de mine.nici acum nu inteleg de ce. Fara nici o explicatie.
Neam intilnit chiar 2 saptamana(de fapt 5 zile si restul eu am fost plecata peste hotare)la intoarcere ne-am certat ca un prieten comun a reactionat ca un ton mirat, si parca era amuzat ca eu ma intilnesc cu prietenul meu, eu m-am suparat si i-am zis pe telefon lui prietenu meu o multime de prostii. Dupa vreo 3-4 zile ne-am impacat iar, si cand trebuia sa implinim o luna noi iar ne-am certat, credeam ca end, dar totusi peste o saptamana neam impacat.Si dupa luna ceea sa inceput cele mai frumoase momente din viata mea.Desigur au fost multe certuri, dar ne iubim enorm si nu putem unul fara altul.Acum mai avem 1 luna si facem un an. Vreau sa fie unicul meu, si stiu ca asa va fi. Apropo e prima mea dragoste, si unica.Il iubesc la nebunie si el la fel.Va doresc si voua asa o relatie.
Da am patit
a fost nasol rau
eu il cunosteam pe respectivu dar el pe mine nu si vorbeam pe mess
pana la urma ne'am intalnitn intr'o sambata si duminica am fost impreuna
eu tineam enorm la el
dar dintr'un motiv stupid km spui si tu ne'am despartit
el fusese cu o fata vre'o 2 luni
eu o cunosteam pe fata si ne intelegeam bine
ea a spus ca nu e nici o problema si ca ma pot pune cu el
pana la urma joi cand l'am intrebat daca tine la mine
sa'mi spuna ca da tine
dar inca nu a uitat'o pe fosta