Da, am plans... dar pana la urma asta e viata, pe plan sentimental ai si castiguri, dar si pierderi, si in majoritatea cazurilor deznodamantul castigului e... o alta pierdere.
Imi pare rau daca treci prin momentele astea de suferinta stiu ca nu te vor ajuta niste vorbe pe net, dar vei realiza mai tarziu ca nu are rost sa suferi. (sa plangi e inevitabil.)
Da, si inca mai simt durerea pe pielea mea dar o va alina imediat soferia asta care va face un armasar de om din mine cu mult sange rece si aventuri pe drum nu cu femeile, ci in traficul rutier.
Singura conditie sa revina este sa te convertesti la crestinism si sa te pocaiesti scumpete.
Poţi să plângi măi căntăcios
Pănă-ţi cade dinţii jos,
Ca sa-ţi pui o "placă-n" gură
Cantece de voie bună
Ea să-ti băzăie la cap.
La-să dracu' jelitura
Si nu te mai plange atâta,
Zilele ce-ţi sunt puţine
Păstrează-le pentru tine,
Nu le mai da pe iubire
Căci iubirea de alta dată,
Ce era foarte curată
S-a dus dracu' la bazar,
Si se vinde-n euroi.
Si de vrei astfel de amor
Vei rămâne-n curu' gol.
Erata- "placă"- aluzie la discurile de vinilin de la pikup-ul de altă dată.
Da, am plans! Si acum cand imi aduc aminte imi vine sa plang dar, asta este am mers inainte si incetu' cu incetu' mai am pierdut din sentimentele alea pentru el dar, nu cred ca'l pot uita vreodata in sufletul meu! Si app bunicele versurile BV! Bft si numai plange ca ea v'a realiza ce a pierdut intr'o zi. :*
Esti rasista
Rasista? Nu am zis nimic desper etnie sau ceva de genul... am spus ca melodia e conceputa si suna ca o manea, un gen de muzica pe care nu il agreez. Ai pus asta pe un SITE vizitat de mii de oameni care isi spun parerea... asta am facut si eu, mi-am spus parerea
Daca ai avea un suflet in tine ar fi diferit