| laurici_7868 a întrebat:

Ati povesti primul vostru sarul?
Daca da, postati aici :d
O sa incep eu...primul meu sarut a fost la 7 ani, de abia ma mutasem in iasi si am iesit afara... un baiat m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el, el era cu 2 ani mai mare ca mine, deja facusm cunostiinta, dupa care eu l-am intrebat ce inseamna sa te combinilaughing, mi-a explicat si am zis da, dupa care ne-am sarutathappy:*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 ani si jumatate. M-a luat prin surprindere, insa totul a venit de la sine si a fost ok.happy

| bibishor a răspuns:

Al meu a fost catastrofal de-a dreptul, adica m-am sarutat cu un tip care era casatorit si avea un copil de cateva luni.Pe la 14-15 ani, faza e ca eu nu stiam nimic despre faptul ca e casatorit sai toate alea

| craniul a răspuns:

La 10 ani totul a inceput la adevar si provocarehee hee trebuie sa ne sarutam pe obraz si a 2-a zi ne-am intalnit si am intrebat-o daca vrea sa ne sarutam serioshee hee si cam asa a fost dar nu am mai vazut-o pe fata de 4 ani crying((sad*((( sad

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

L 13 ani...cu primul meu prieten in noaptea de revelion. nu il pupasem deloc in seara aia ca eram foarte timida si l 12 noaptea m-a luat prin surprindere si m-a pupat el. a fost f frumosbig grin

| anonima16 a răspuns:

Pai cand aveam 10 ani rolling on the floor laughing)

| ardillabicolor a răspuns:

14 ani. m-a luat prin surprindere si a fost oribil si dezgustator laughing