Eu cred ca nu se refera la ce va ganditi voi nebunaticilor! El se refera la jockeu sau la ingrijitor, ca aia au bijuterii, calul are "nasaramba" cum spunea o vecina de-a mea.
Auzi? La care bijuterie te refereai? La bijuteria care o poarta pe cap sau? Da sa stii ca am pus mana, era de tinichea da` merge.Si calul avea boticu` moale ihaaa; x [sa nu credeti altceva ]
Wow. wtf? ce intrebare mai e si asta bineinteles ca nu.Asta trebuia sa o mai fac si ma simteam implinitapenibil
Zoofila? Nu te mai satisfac baietii? Nici chestiile care produc miscare? Pai ai grija, un blow job pentru cal e bine venit, dar daca deja e altceva s-ar putea sa ajunga la anumite organe, so take care.
Succes, ne trimiti filmare daca incerci?
Dragi adulti nu mai lasati copii nesupravegheati la PC! Dc intrebi? Vrei sa vezi ce senzatie ai? Undeva la tara o sa gasesti un astfel de animal si o sa iti poti satisface dorinta! Multa bafta!
p. s. Sa revi cu detalii
Daca esti baiat esti suspect de zoofilie, iar daca esti fata nu stiu ce sa zic, cred ca viitoare nimfomana(devoratoare de barbati), o femeie pentru care marimea intr-adevar conteaaaazzzzzaaaaaaaaaa!
Nu... dar vezi ca stiu ca e un pic cam prea mare si nuri fa sperante supraomenesti
vrei sa scapi de virginitate si nai cu cine?
Dmne Vrei sa practici?
Pune tu si apoi poveste`ne si noua
ne mai inveselesti ziua un pic
)