Nu, dar aveam o profesoara de informatica, tinerica, frumusica. Era mare tentatia, dar nu m-am riscat. Am ramas doar cu privitul si cu hormonii agitati.
Hehe nu stiu de ce s-au luat atatia de tine, ai si tu o curiozitate. Cred totusi ca era mai potrivit sa o categorizezi Trivia/Amuzante. La Dragoste si Sex e cam deocheata intrebarea.
Eu am pus mana pe fundul profului, dar eram intr-un mediu neacademic - iesisem sa sarbatorim sfarsitul anului scolar impreuna cu mai multi colegi si a fost "din greseala" . Oricum, profu' nu arata de loc ca un bunic.
Da, am pus mana pe fundul unei profesoare. Dar nu era profesoara mea Bunicii mei au murit inainte sa ma nasc, si n-are rost acum sa ma apuc de sapat.
Nu)
Bunici nu mai am, iar profesorii mei sunt cam batrani si nu arata prea bine...))
Dar imi amintesc ca in clasa a 5a aveam o profa de istorie care avea atunci 21 de ani, un coleg i-a infipt creionul in fund
Da, in vise...
Sa fim seriosi, nu stiu de ce imi bat capul sa-ti raspund la ce intrebari de 'orfelinat' pui!
Ce intrebare, muream prost si nu auzeam asa ceva. La mine in scoala sunt oricum doar profe naspa
AndrewTate7789 întreabă: