| hapiciu a întrebat:

Ati putea avea o relatie cu o persoana transgender?

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Da

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu cred

| Mosotti a răspuns (pentru Adry05):

De ce? Te intereseaza mai mult organele sexuale decat corpul?

| Adry05 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu vreau și punct nu văd de ce trebuie să dau justificări sau să fiu cu ce nu vreau, e viața mea

| Mosotti a răspuns (pentru Adry05):

Pai tot eu o sa-ti spun de ce, asa simti din interior si nici tu nu stii de ce. Nici nu ai avea ce raspunde, e o conceptie preconceputa, o aversiune naturala probabil, ca in inconstient vrei un partener sau partenera cu sexul potrivit.
Gen daca are penis nu e femeie, daca are vulva nu e barbat chiar daca arata a sexul celalalt.
Si in mintea multora e "aaa asta e barbat, nu sunt homo, sau asta nu e femeie, nu sunt les".

Asta e.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt heterosexual deci nu, doar relatii de prietenie

| Mosotti a răspuns:

Da, as putea, de ce nu? Daca ma atrage si ne intelegem, adta conteaza. Chiar si daca nu si-a schimbat sexul fizic, pentru mine corpul conteaza, nu sexul in sine. Corpul ma atrage sexual.

| Mosotti a răspuns:

De ex daca e unu care s-a facut una si are corpul f misto dar are penis, nu conteaza. Ce mi-e daca puneam mana pe o vulva si ce mi-e ca pun mana pe un penis, nu are nimic, dar corpul sa fie super sa ma ating de el, sa-l mangai, sa ma frec de el si asa mai departe. Ca la o femeie te exciti si cand e imbracata, nu stii ce are in pantaloni. Ca si invers, la unu, o femeie se excita fara sa stie ca el poate avea vulva cum ca a fost femeie dar nu a facut operatie. Sunt multi care au facut tranzitia doar hormonal fara operatie, si arata de mori ca sexul opus.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Desigur.

| Numeexistent2 a răspuns:

Yak

Întrebări similare