Daca ierti odata indiferenta lui/ei va crede ca tu poti ierta orice deoarece il iubesti mult, va spune ca asta e slabiciunea ta.Astfel nu va ezita sa se poarte asa, nu isi va schimba comportamentul crezand ca tu vei trece peste toate la infinit.
Nu, aş putea ierta multe, dar aşa ceva nu. Dacă o persoană te iubeşte cu adevărat nu te înşeală.
Chiar daca acum am tendinta sa spun ca nu, consider ca fiecare persoana actioneaza diferit in functie de context. Eu nu am trecut printr-o situatie asemanatoare ca sa stiu cum as reactiona.
Adica la ce te referi? daca iubeste pe cineva da cred adica la ca is eu de iubaret o sa iert odata dar o\a doua oara nu...
Da, daca il iubesc si daca imi demostreaza ca nu stie ce a fost in mintea lui, si ca regreta foarte mult!
Nu stiu, depinde. De preferat ar fi sa nu ma insele pentru ca ma va rani profund.
Daca te-a inselat cu trupul si nu cu inima.atunci poate ca as face o exceptie.desi nu sunt de acord cu infidelitatea daca l-as iubi poate as fi capabila sa trec peste.cine stie o fi fost ceva de moment sau la o betie.se mai intampla dar daca tot la tine se intoarce si pe tine te iubeste atunci eu zic ca am putea trece peste. dar daca o face si a doua oara e clar ca nu e cazul sa mai continui.
anonim_4396 întreabă:
eneeda întreabă: