Nu. Inconstienta sau disperare, e atunci cand o faci in repetate randuri, cu actiuni duse la extrem, chiar daca persoana in cauza refuza.
Pff, ce ti-e si cu "progresismul" asta! Acum nu mai ai voie nici sa incerci sa initiezi o conversatie cu o femeie, pentru ca risti sa fii catalogat drept inconstient sau disperat?! Dar daca trece "Chad" pe langa tine pe strada si nu te baga in seama, parca iti pare rau ca nu e inconstient sau disperat, nu?
By the way, mi s-a intamplat in trecut, sa fiu abordat de femei care ma vazusera pentru prima data. Erau ele oare inconstiente sau disperate? Hmmm...
Fiecare face cum vrea, dar cum a zis monsieur Hammurabi: mai întâi testezi terenul apoi încerci o abordare, altfel te poți alege cu un refuz de zile mari căci nu știi cum poate reacționa tipa la tentativa ta.
Bărbatul încearcă deși în multe țării civilizate asta e hartuire sexuala, nu ai voie nici să le privești, nici să le vorbești, eu nu abordez femei
Posibil disperare, însă depinde de caz. Daca e legata de problema cu tipul respectiv din postarea de mai sus,cum ți-am zis și acolo, posibil doar sa fi fost uimit de modul tau de a fi, iar omul fiind dator să încerce in viața, el a vrut să vadă dacă iese ceva sau nu sau cum s-ar zice "a încercat marea cu degetul" sa vadă dacă și el ți-o picat cu tronc, cum tu i-ai picat lui sau cel puțin ar fi și asta o varianta.
Nu putem ști cu exactitate ceea ce el a intenționat, dar putem intui că e vorba de o tentativa de cucerire cu scopul de te testa sa vadă că îi pici sau nu mreje.
Nu toți, unii chiar se descurca în sensul ca acționează instinctiv În cluburi, concerte, la mare, se practica genul asta de socializare.
Nici una, nici alta. Cum sa le cunoasca mai bine daca nu le iau nr? E ceva firesc, totul vine de la sine
Nu, sunt unii barbati care pur si simplu vad o fata draguta, frumoasa si ii cer nr-ul de telefon ca sa afle mai multe despre ea, poate isi intemeiaza si o relatie, cine stie? Acum, in ziua de azi e mai greu sa gasesti fete cu care sa vorbesti si care sa te placa daca nu esti plin de bani si de tatuaje. Isi incearca si ei norocul.
Dar hai sa judecam invers, nu i asa?
Te ai cataloga drept disperata sau inconstienta daca ai vedea un barbat pe strada pe care l vezi pentru prima data si de care ti ar placea foarte mult si ai vrea sa l cunosti si i ai cere ceva date de contact? Nu cred.
Daca unii barbati care te abordeaza pe strada par disperati sau poate au emotii si par stangaci cand vorbesc cu tine, asta e partea a doua.
In primul rand că nu m-aș duce să-i cer nimic. Dacă aș fi într-un colectiv de unde să facă și el parte, l-aș analiza, studia bine înainte, să văd dacă am șanse, apoi aș acționa.
Acum am inteles intrebarea ta, la inceput era cam confuza. Daca nu o cunoaste atunci cum sa o cunoasca fara sa vorbeasca cu ea?! Ce sa faca mai concret daca nu asta?
Si la obiect pentru ce ai zis, poate in colectivul lui nu sunt femei, sau daca sunt pe acolo sunt de varsta mai inaintata etc etc, nu toata societatea este organizata si populata la fel cum ai vazut la locul tau de munca.