| Winners10 a întrebat:

Ati putea sa imi dati si mie cateva idei de subiecte de discutie cu o fata cu care sunt "in perioada de cunoastere "... sa zic asa. Multumesc

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică ce să vorbești cu ea. să zic așa? Despre iubire în tătă forma.

| Celcestietot a răspuns:

O desenezi cu carioci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasiuni comune, in nici un caz banalitati caci isi va pierde interesul.

| c4nd4leante a răspuns:

Ce hobby-uri are.

| Aditu94 a răspuns:

Fii tu insuti, fii spontan si da curs, leaga subiectele intre ele, fii provocator, inovator si mentine ritmul. Mergi cu fata ca in pasi de dans..fii amuzant, fa-o sa rada..provoaco in asa fel sa o determini sa iti ichida gura ea, si nu invers.

| Kranci123 a răspuns (pentru Aditu94):

No offense dar ai zis ca pe tine nu prea te cauta femeile in alt post, nu stiu cum poti tu sa dai sfaturi altora, esti nascut in 94 si nu stii sa vorbesti cu femeile, nu mai trage si pe altii dupa tine.

| Aditu94 a răspuns (pentru Kranci123):

Fi cuminte baiat..nu ma cauta femeile, ca fiecare cauta cu totul altceva, anume avantaje, bani, masini..sunt profitoare, nu am prea avut noroc de una calumea ca altii.dar asta nu inseamna ca nu am o experienta cu femeile incat sa stiu ce si cum..nu e nimeni perfect..plus ca..pe tine cine naiba te-a bagat in seama?

| KR0N5TADT a răspuns:

Cum adică perioadă de cunoaștere... să zici așa?

| StefanIlAreMare a răspuns:

Buna, sex?

| Kranci123 a răspuns:

Printule daca e interesata gaseste si ea subiecte, nu trebuie sa cari tu tot singur in spate, o sa puna si ea intrebari si discutia o sa mearga de la sine, daca nu este interesata nu te blama ca nu stii sa vorbesti cu femeile, era doar neinteresata!