Nu as putea sa fac asa ceva nici daca ar fi o simpla iubita(sa nu mama copiilor)! Niciodata nu am poftit altceva decat ceea ce am avut!
Eu iti spun sa te abtii daca ai astfel de ganduri!
Nu! Iubirea se poate sa o simti pentru o unica persoana, pentru cealalta e doar atractie sau chiar abitudine.Eu una cred ca in cazul asta in care sunt niste copii implicati care mereu trebuie sa sufere si sa plateasca pentru greselile parintilor ar trebui sa gandesti bine la sentimentul care il ai pentru mama lor.Cand o relatie numai merge,inainte sa incepi alta ar trebui sa nu fi un las si sa fii in stare sa discuti despre subiectul cu sotia.Da, probabil se va supara grav de tot dar motivul ei nu va fi neaparat faptul ca ai pe alta dar faptul ca nu ai fost sincer de la inceput, ceea ce doare cel mai tare pentru ca baza unei relatii e sinceritatea si increderea.
Salut. Da eu cred ca as putea iubi 2 femei, dar orgoliul nu m-ar lasa sa iubesc alta femeie decat cea care mi-a dat comoara vieti. Deci gandeste-te bine ce vrei pentru viitor.
Succes.
Ciao
Sa iubesti doua femei, sa nu sti pe care o vrei, unai mama la copii, alta-i pofta inimi. de aici intelegi ce vrei
Pana si noi nevestele trebuie sa apreciem amantele, sa le tinem departe de dat la sapa, de munca, ar trebui sa le invitam la o dulceata cu apa rece.Chiar ar trebui sa le protejam, ca de aia impartim barbatul, nu?
Dap.asculta piesa lu Valy Vijelie-Sa iubesti 2 femeieu zic ca ti se potriveste.
Nu exista nu pot iubi alta femeie, exista nu vreau, este greu ca e obisnuinta, sa stii ca e langa tine, cand vii acasa sa o vezi...acum totul e diferit... daca ea nu mai vrea inseamna ca nu te merita si o sa gasesti alta femeie, si atunci o sa iti dai seama ce na mers intre tine si sotia ta, si eu zic ca se poate sa iubesti 2 femei, cel mai bine e sa iti gasesti pe alt cineva si o sa te ajute ea sa treci peste si cu timpu or sa ramana doar niste amintiri frumoase.
Simonikk întreabă: