anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati refuza pe cineva doar ca are tatuaje? Sau ca are tatuaje mai uratele?

16 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nu, nu ar conta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am ceva cu tatuajele, dar persoanele cu care rezonez nu sunt genul care sa aiba tatuaje la vedere.

| VoidEternal a răspuns:

Fă-ți omule tatuaje cate vrei și treci peste, că ești obsedat de tatuajele vieții.
Schimba-ti religia, fugi de la părinți, tatueaza-te și apuca-te de fumat numai nu mai posta 10 întrebări cu aceeași temă.

| Werrich a răspuns:

Nu înțeleg ce au tatuajele atâta timp cât nu sunt desenate sirene cu sînii goi laughing

| Eireann a răspuns (pentru Werrich):

Poate sa aiba sirene cu sanii goi, sa nu aiba savstica sau alte simboluri de genul asta...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| AlexCristi97 a răspuns:

Nu, trebuie sa fii superficial sa refuzi pe cineva doar din cauza unui tatuaj. Iti vine sufletul pereche la usa si tu ii spui nu pentru un tatuaj? Sau pentru orice trasatura fizica, ar trebui sa ne uitam intai in suflet si dupa la corp.

| Willis a răspuns:

Păi tu alegi persoana cu care să te înțelegi, după tatuaje, sau ce mai are pe corp?
Dacă îl/o vrei pentru sex, poate nu mai contează.

| gogugogugogu a răspuns:

Da. Personal, nu le suport si le consider total inutile, iar despre cei care si le fac cred ca nu sunt capabili sa se accepte asa cum i-a facut natura.

| Anuskaa a răspuns:

Daca te-ai casatori cu cineva fara tatuaje si dupa un timp ar avea tatuaje, ai divorta?

| CristianPetre2002 a răspuns:

Mie nu imi plac fetele fetele cu tatuaje cu piercing si care fumeaza

| Fatadezahaaar a răspuns:

Nu, nu asta te caracterizează ca om